2777
2789
عنوان

مدل یخچال

45 بازدید | 6 پست

خانما ک جدیدا یخچال خریدین از کار و کیفیتش راضی بودین مارک مدلش میگین؟؟من یخچالم میخام عوض کنم بین ساید و دوقلو موندم وبرند دوو الجی سامسونگ

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

جاریم اسنوا خریده خ ناراصیه خیلی چندبار اومدن تعمیرش کردن تو دوسال

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا نظر من الجی هستاشتباه کردم یخچال و الجی نخریدمبیشتر وسایلم همه الجیه انقدر خوب موندن

منم همه وسایلم ال جی و فیلیپس بود غیر یخچالم ک سامسونگ بود واز روز اول فقط اذیت کرد حای نمایندکیش میگفت از هر ی ملیون تولید سامسونگ یکیش اینجوری درمیاااد

منم همه وسایلم ال جی و فیلیپس بود غیر یخچالم ک سامسونگ بود واز روز اول فقط اذیت کرد حای نمایندکیش می ...

چه شانس 🤦♀️

من عاشق تلویزیونمونم

اون زمان میگفتن ال ای دی با کلاس تره

ما ال سی دی الجی خریدیم سال ۹۰

یبار نشد خراب شه ، ولی مال مامان بزرگم که چند سال بعد ما خرید ال ای دی ، دو بار اومدن یه سری لوازمشو تعویض کردن

💕🌸☘️🌹

چه شانس 🤦♀️من عاشق تلویزیونمونم اون زمان میگفتن ال ای دی با کلاس ترهما ال سی دی الجی خریدیم سال ۹۰ی ...

شانس قشنگم اینجاست ک ساید ال حی ۱۲ ملیون شده بود خاستم عوض کنم شوهرم گفت ول کککککن ادم ۱۲ ملیون میده ب یخچال الان رفتم قیمت کرد همون ۲۴۰ ملیون باید پول.

بدم