خانما ک جدیدا یخچال خریدین از کار و کیفیتش راضی بودین مارک مدلش میگین؟؟من یخچالم میخام عوض کنم بین ساید و دوقلو موندم وبرند دوو الجی سامسونگ
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
جاریم اسنوا خریده خ ناراصیه خیلی چندبار اومدن تعمیرش کردن تو دوسال
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
قطعا نظر من الجی هستاشتباه کردم یخچال و الجی نخریدمبیشتر وسایلم همه الجیه انقدر خوب موندن
منم همه وسایلم ال جی و فیلیپس بود غیر یخچالم ک سامسونگ بود واز روز اول فقط اذیت کرد حای نمایندکیش میگفت از هر ی ملیون تولید سامسونگ یکیش اینجوری درمیاااد
چه شانس 🤦♀️من عاشق تلویزیونمونم اون زمان میگفتن ال ای دی با کلاس ترهما ال سی دی الجی خریدیم سال ۹۰ی ...
شانس قشنگم اینجاست ک ساید ال حی ۱۲ ملیون شده بود خاستم عوض کنم شوهرم گفت ول کککککن ادم ۱۲ ملیون میده ب یخچال الان رفتم قیمت کرد همون ۲۴۰ ملیون باید پول.
بدم