2821
2789
عنوان

مدل یخچال

53 بازدید | 6 پست

خانما ک جدیدا یخچال خریدین از کار و کیفیتش راضی بودین مارک مدلش میگین؟؟من یخچالم میخام عوض کنم بین ساید و دوقلو موندم وبرند دوو الجی سامسونگ

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

جاریم اسنوا خریده خ ناراصیه خیلی چندبار اومدن تعمیرش کردن تو دوسال

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قطعا نظر من الجی هستاشتباه کردم یخچال و الجی نخریدمبیشتر وسایلم همه الجیه انقدر خوب موندن

منم همه وسایلم ال جی و فیلیپس بود غیر یخچالم ک سامسونگ بود واز روز اول فقط اذیت کرد حای نمایندکیش میگفت از هر ی ملیون تولید سامسونگ یکیش اینجوری درمیاااد

منم همه وسایلم ال جی و فیلیپس بود غیر یخچالم ک سامسونگ بود واز روز اول فقط اذیت کرد حای نمایندکیش می ...

چه شانس 🤦♀️

من عاشق تلویزیونمونم

اون زمان میگفتن ال ای دی با کلاس تره

ما ال سی دی الجی خریدیم سال ۹۰

یبار نشد خراب شه ، ولی مال مامان بزرگم که چند سال بعد ما خرید ال ای دی ، دو بار اومدن یه سری لوازمشو تعویض کردن

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

چه شانس 🤦♀️من عاشق تلویزیونمونم اون زمان میگفتن ال ای دی با کلاس ترهما ال سی دی الجی خریدیم سال ۹۰ی ...

شانس قشنگم اینجاست ک ساید ال حی ۱۲ ملیون شده بود خاستم عوض کنم شوهرم گفت ول کککککن ادم ۱۲ ملیون میده ب یخچال الان رفتم قیمت کرد همون ۲۴۰ ملیون باید پول.

بدم

شانس قشنگم اینجاست ک ساید ال حی ۱۲ ملیون شده بود خاستم عوض کنم شوهرم گفت ول کککککن ادم ۱۲ ملیون میده ...

میفهمم🤦♀️

واقعا حق داری

خواستی بخری الجی حتما اصلش و پیدا کن

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

2824
2823
2791
2779
2792