2777
2789

ما خونه ای که هستیم رهن کردیم ۱۲۰ متر دو خوابه تمیز پدر شوهرم یه خونه داره از دوسال پیش که ازدواج کردیم گفت برید اونجا بشینید یه کابینت میخاد فقط اما۶۵ متر برم فقط وسایل دخترمون جا میشه تخت خودمون اینا نه باید جمع کنیم ولی میگه تا هروقت خونه خریدید بشینید راحت ساختمون خیلی شلوغ و جاش کلا شلوغ برعکس این خونه که هستیم و اینکه نصف پول ک اینجا دادیم باید بدیم مستاجر اونجا بلند کنیم و کابینت ولی خب بقیه پول میتونیم ماشین عوض کنیم یا طلا بخریم و هرساله رو پول رهن نزاریم و چندسال بشینیم تا خونه بخریم اما مامانم همش میگه خودتو نبر زیر پرچم پدر شوهر خونتون اینجا ک هستید بمونید اما شوهرم راضی نمیشه من چیکار کنم اینم بگم شوهرم تک پسر فقط یه خواهر شوهر دارم که مجرد و خیلی خوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانتون اگه هرسال پول رهن خونتون رو میدن،پس بمونید همین خونه ای که هستید😐

پرچم پدرشوهر چیه،خوبه پسرشو گرفتین ها

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من باشم میرم تو اون خونه چند وقت سختی بکشم بعد پس انداز کنم خونه بخرم

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
مامان فکر کنم از دلار و گرونی بی خبرن

خودش تاحالا مستاجر نبوده نمیدونه ولی مستأجری سخت بخدا موندم شوهرم میگه همون موقع مامانت میزاشت دوسال پیش میرفتیم اونجا پیشرفت میکردیم ولی مامانم میگه بری اونجا پدر شوهرت هرچی بگه باید گوش کنید چون خونشه البته پدر شوهرم اینا خودشون اونجا نیستن یه محل دیگن