سلام بچه ها میشه لطفا پیشنهاد بدید کادو برای تولد دوست پسرم چی بگیرم که هم ارزون باشه در حد یک تومان و هم در خور باشه نمیخوام زیاد هزینه کنم چون براش تازگی ها کلی کادو های گران خریدم از طرفی هم اون برام خیلی خرج میکنه و کلی طلا و ساعت و جواهرات گرفته من نمیدونم چی بگیرم که به دردش بخوره البته بگم مهندس برق هستش و نمیدونم میشه مرتبط با کارش چیزی گرفت یا نه
والا به نظر من خودتو تو خرج ننداز به لباس خواب بگیر از اینا که رو سینه شوم روبانه پاپیونی گره خورده خودت بپوش بشو کادو، چه معنی میده برای مرد کادو بخری 😂😂 جدی مردا انتظار کادوی گرون از خانما ندارن یا جای کادو باهم برید رستوران بگو برای روز تولدت اومدیم کلا به نظر من برای مردا کادو خاصی لازم نیست بخری خودشون همه چی دارن یا چیزی نمیخوان
والا به نظر من خودتو تو خرج ننداز به لباس خواب بگیر از اینا که رو سینه شوم روبانه پاپیونی گره خورده ...
دوست عزیز از اونجایی که من آشپزی بلد نیستم ما همش رستورانیم خیلی خزه بریم رستوران بعد یکم از نظر مالی باهم تفاوت داریم اونا یکم خر پول هستن و من نمیتونم جاهایی که اون منو میبرد ببرم
تازه براش دو تا انگشتر گرفتم ده تومن و ادکلن گرفتم چهار تومن یه لباس ست گرفتیم پنج تومن والا دیگه صفر صفرم پولم در حد یه تومنه😅 تازه به تومنم نیست باید از پدر مادرم کش برم البته در قبال کادو های اون هیچی نیست