2777
2789
عنوان

تولد دوست پسرم به عبارتی نامزدم

111 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها میشه لطفا پیشنهاد بدید کادو برای تولد دوست پسرم چی بگیرم که هم ارزون باشه در حد یک تومان و هم در خور باشه نمیخوام زیاد هزینه کنم چون براش تازگی ها کلی کادو های گران خریدم از طرفی هم اون برام خیلی خرج میکنه و کلی طلا و ساعت و جواهرات گرفته من نمیدونم چی بگیرم که به دردش بخوره البته بگم مهندس برق هستش و نمیدونم میشه مرتبط با کارش چیزی گرفت یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا به نظر من خودتو تو خرج ننداز به لباس خواب بگیر از اینا که رو سینه شوم روبانه پاپیونی گره خورده خودت بپوش بشو کادو، چه معنی میده برای مرد کادو بخری 😂😂 جدی مردا انتظار کادوی گرون از خانما ندارن یا جای کادو باهم برید رستوران بگو برای روز تولدت اومدیم کلا به نظر من برای مردا کادو خاصی لازم نیست بخری خودشون همه چی دارن یا چیزی نمیخوان

والا به نظر من خودتو تو خرج ننداز به لباس خواب بگیر از اینا که رو سینه شوم روبانه پاپیونی گره خورده ...

دوست عزیز از اونجایی که من آشپزی بلد نیستم ما همش رستورانیم خیلی خزه بریم رستوران بعد یکم از نظر مالی باهم تفاوت داریم اونا یکم خر پول هستن و من نمیتونم جاهایی که اون منو میبرد ببرم

عزیزم در حد 1 تومن فقط یه تیشرت میشه خرید

تازه براش دو تا انگشتر گرفتم ده تومن و ادکلن گرفتم چهار تومن یه لباس ست گرفتیم پنج تومن والا دیگه صفر صفرم پولم در حد یه تومنه😅 تازه به تومنم نیست باید از پدر مادرم کش برم البته در قبال کادو های اون هیچی نیست

دوست عزیز از اونجایی که من آشپزی بلد نیستم ما همش رستورانیم خیلی خزه بریم رستوران بعد یکم از نظر مال ...

عزیزم جدی نگیر لازم نیست براش خرج بزرگی کنی بهش بگو برا تولد بریم فلان رستوران خودش حساب میکنه بابا مگه قراره تو کادوهایی که بهت داده رو جبران کنی

عزیزم جدی نگیر لازم نیست براش خرج بزرگی کنی بهش بگو برا تولد بریم فلان رستوران خودش حساب میکنه بابا ...

خیلی خوشم اومد از حرفت راست میگی اصلا مرداد وظیفشونه برا ما خرج کنن ما بودنمون هدیه هست واسشون 😉😉