2777
2789
عنوان

خواستگار خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 22 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان بیان عقد کنن با همین شرایط برن سر خونه زندگی چه مشکلی داره؟

همش مشکله

با کدوم پول میخواد یه خونه و امکانات حداقلی رو فراهم کنه!

متوجهین نمیشه به زنش بگه نخور ، نپوش و ... چون اون زن متنفر میشه از شوهرش اینا غریزیه دادگاه پره ازین مدل ازدواجا که تهش طلاقه

اگه صبر کنه ۵ _۶ سال دیگه مجرد باشه یکم اوضاع کارش بهتر بشه میتونه ازدواج بهتر و بادوام تری داشته باشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

چرا اینقدر سطح توقعتون بالاس

یک پسر توی ۲۵ سالگی داره کار میکنه و ماشین گرفته که الان حداقل ۲۰۰ قیمت ماشینشه

یک زمانی یک نفر میگه من دکترم ماهی ۲۰۰ میلیون درامد دارم نمیرم با یکی پایین تر از سطح خودم ولی اونام تقریبا همسطح خودتونن

باور کن من ادمایی میشناسم اصلا چیزی به اسم بی پولی توی ذهنشون تعریف نشده

مثلا میگع بیا بریم روسیه ۱۵۰ تومان خرجشه(میلیون). بعد میگم پول ندارم میگع خو کارت بکش! یعنی اصلا در مغز این بشر چیزی به اسم بی پولی یا سقف پول تعریف نشده!

و تنها چیزی براشون مهمه سالم بودن فرده

همش مشکله با کدوم پول میخواد یه خونه و امکانات حداقلی رو فراهم کنه!متوجهین نمیشه به زنش بگه نخور ، ن ...

خود دختر ماهی ده درامد داره

تهش پسره میشه مثل من

یک مسیری بری شکست بخوری بهتر از اینکه اصلا هیچکاری نکنی

خود دختر ماهی ده درامد دارهتهش پسره میشه مثل منیک مسیری بری شکست بخوری بهتر از اینکه اصلا هیچکاری نک ...

من میگم چند سال دیگه ازدواج کنه این پسر احتمال شکستش به شدت کاهش پیدا میکنه

کم ندیدم پسرای اهل کار و معتقد که صبر کردن یکم وضعیت مالی بهتری پیدا کنن بعد سی سالگی ازدواج کردن الآن روی چشم خانومشون جا دارن

مگه یه مرد احترام و عزت نمیخواد از خانومش

با نداری یه زن غر غرو و همیشه ناراضی نصیب تون میشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اخه تو همین سایت خیلارو دیدم شوهراشون وخانواده با وضعیت مالی بالا اما آقا خیانت میکنه یا مشروب میخور ...

منظورم نيست به پسر پولدار فكر كنه

منظورم اين هست كه رو همين كيس بيشتر فكر كنيد.

اگه خواهرت ميتونه با وضع ماليش كنار بياد و از كم شروع كنه و باهم بسازن بگو اوكي بده

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.