2777
2789
عنوان

میخوام از دانشگاه انصراف بدم😑

126 بازدید | 18 پست

ترم 1 روانشناسی دانشگاه آزادم ولی میخوام انصراف بدم برم ادامه خیاطی رو حرفه ای تر یاد بگیرم و بعداً بتونم در حد خودم کار کنم

ولی نمیدونم انصراف بدم از دانشگاه یا نه هر دو رو هم باهم نمیتونم ادامه بدونم چون شرایط مالی خانوادم زیاد خوب نیستش که هر دو رو کنار هم ادامه بدم

با باید دانشگاه رو ادامه بدم یا هم انصراف بدم برم خیاطی رو یاد بگیرم بین این دوتا موندم

ممنون میشم هر چه زودتر راهنماییم کنین🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنید ببینید میتونید تو کدوم کار عاشقانه ادامه بدید

هر دوش عالیه

از دانشگاه یک ترم مرخصی بگیرید ، کار و امورش ببینید برای خیاطی و بعد دانشگاه ام ادامه بدید که یه لیسانس ام داشته باشید

تویی که الان داری به انصراف فکر میکنی مشخصه همینجوری الکی رفتی دانشگاه . مسلما پول هم برات مهمتره.

برو خیاطی .

درس و دانشگاه همش وقت تلف کردن خوندن کتابای چرتو پرته

برو خیاطی هم سریع تر به درامد میرسی هم عملیه یاد میگیری

قبلا میگفتم که با درس میشه مهاجرت کرد

اما با مدرک کاری هم میسه مهاجرت کرد اگر زبان بلد باشی

به عنوان کسی که هم خیاطی میکنم هم تحصیلات دانشگاهی دارم میگم خیاطی روادامه بده

کلاس خیاطی رفتم قبلا میخواستم حرفه ای تر شروع کنم بنظرت واقعا ارزششو داره که ادامه بدم اینو

خب عزیزم ب نظرم اگه میخوای پول دربیاری بری خیاطی بهتره مخصوصا اگه علاقه هم داشته باشی ب خیاطی اما خب ...

همون دیگه الان من هنوز ترم اولمه تا اینجا 12 تومن شهریه دادم 6 تومنشو هنوز نتونستم جور کنم که بتونم امتحان بدم ولی از طرفیم فک میکنم تحصیلاتم مهمه نمیدونم

فکر کنید ببینید میتونید تو کدوم کار عاشقانه ادامه بدیدهر دوش عالیهاز دانشگاه یک ترم مرخصی بگیرید ، ک ...

اونوقت باید این ترم رو تموم کنم برای ترم بعد مرخصی بگیرم ؟

تویی که الان داری به انصراف فکر میکنی مشخصه همینجوری الکی رفتی دانشگاه . مسلما پول هم برات مهمتره.بر ...

نع خب الکی هم نرفتم اولش با علاقه رفتم ولی الان شرایط زندگی یجورع که حس میکنم ارزش خوندنشو ندارع که بعد چهار سال بتونم باهاش کاری بکنم تو این اوضاع جامعه

تویی که الان داری به انصراف فکر میکنی مشخصه همینجوری الکی رفتی دانشگاه . مسلما پول هم برات مهمتره.بر ...

نع خب الکی هم نرفتم اولش با علاقه رفتم ولی الان شرایط زندگی یجورع که حس میکنم ارزش خوندنشو ندارع که بعد چهار سال بتونم باهاش کاری بکنم تو این اوضاع جامعه