2777
2789
عنوان

تو این وضع اقتصادی بارداری سخته

89 بازدید | 11 پست

من چند سال عروسی کردم همش به خاطر گرونی و این حرفا بچه نیاوردم الآنم وضعیت اقتصادی مون روز به روز بد تر میشه بهتر. نمیشه با این اوضاع یا بیخیال گرانی بشی و بچه بیاری مثل افغانی ها بشی در فقر مطلق زندگی کنی بدون آب و برق بدون خورد و خوراک خونه بدون سرپناه یا اینکه تا آخر عمرت حسرت بچه به دلت بمونه و بچه نیاری نیش و کنایه های مردم رو به جون بخری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا... منم چند روزیه عقب انداختم، جرات ندارم بی بی چک بزنم اصلا... چه غلطی بکنم خدا میدونه🤦🏻♀️

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

حالا باز خوبه عقل داری ؛سینتو جلو نمیدی بگی سال دیگه هم باز میارم ...

ناخواسته بود بارداریم😭

وگرنه خریت نمیکردم اقدام کنم واسه بارداری

بچه ها گناه دارن آینده میخوان باید براشون خونه بخریم پول بدیم

منم بچه دار نشدم خیلی هم خوشحالم که دغدغه بچه و خرج و آینده بچه رو ندارم وگرنه تو این گرونی چطوری میخواستم از پس خرجش بر بیام

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
چطوری از پس هزینه هش برمیای؟؟؟درامدتون چقدره ؟ چند سالته ؟ اگه دوست داشتی میشه جواب بدی شاید من زیاد ...

بارداریم ناخواسته بود

خیلی ناراحتم

آخه گناه بچه چیه که تو این اوضاع دنیا بیاد

ناخواسته بود بارداریم😭وگرنه خریت نمیکردم اقدام کنم واسه بارداریبچه ها گناه دارن آینده میخوان باید ب ...

دیگه شده ول کن شاید خوش قدم باشه اتفاقهای خوب بیفته برامون

پسرم ❤❤😍😍😘😘

من اصن بچه دار نمیخوام بشم

البته بیشتر از دلایلی اقتصادی

دلایل شخصی دارم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

من اصن بچه دار نمیخوام بشمالبته بیشتر از دلایلی اقتصادیدلایل شخصی دارم

چه دلایلی میشه بگی منم دوست ندارم بیارم بخاطر بی پولی و اینکه خودم تو این دنیا خیری ندیدم که بخوام یه انسان دیگه رو اضافه کنم

چه دلایلی میشه بگی منم دوست ندارم بیارم بخاطر بی پولی و اینکه خودم تو این دنیا خیری ندیدم که بخوام ی ...

حقیقتا دوس ندارم یه موجودی رو بیارم

ک کلی براش سختی بکشم و فداکاری و محدودیت

و همیشه هم ازم متوقع باشه

میخوام از زندگیم نهایت لذت رو ببرم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)