2777
2789
عنوان

میخام عروس هلندیامو بفروشم😢

73 بازدید | 15 پست

همه جای خونم پراشونه شوهرم کلافه شده خودمم دیگه مثل قبل حوصله رسیدگی و بازی باهاشون ندارم ولی خیلی بهم وابستن جفتشون پسرن از جوجگی بزرگشون کردم سن جفت شدنشون شده ولی شرایط جفت خریدن واسشونو ندارم

میخام دل بکنم و بفروشم ولی عذاب وجدان دارم میترسم اذیت بشن یا از هم جداشون کنن افسرده بشن خوب ازشون نگهداری نکنن اذیتشون کنن خداایااا چیکار کنم از بس گریه کردم دیگه نا ندارم😢

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه نر و ماده داشتم اینقدر صدا میکردن فروختمشون

اره منم اگه نرم سراغشون قیامت میکنن

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

اگه واقعا نمیتونی نگه داری اصلاااا نفروش فقط واگذار کن به فردی که شناخت داری. جفتشونم کنار هم باشناا

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl

خب درشون نیار از قفس زیاد.منم دارم ولی آزادانه نمیچرخه ساعت داره بیرون آوردنش چون خیلی رو پر ریزی و ...

از بچگی بیرون بودن اصلا توی قفس زیاد بمونن سروصدا میدن نرم سراغشون افسرده میشن باهام قهر میکنن پیشم نمیان نوکم میزنن

اگه واقعا نمیتونی نگه داری اصلاااا نفروش فقط واگذار کن به فردی که شناخت داری. جفتشونم کنار هم باشناا

از اطرافیان کسی نمیشناسم بدم بهشون میخام کلا بدم بره که دیگه نتونم پیداشون کنم وگرنه دوباره برشون میگردونم

از بچگی بیرون بودن اصلا توی قفس زیاد بمونن سروصدا میدن نرم سراغشون افسرده میشن باهام قهر میکنن پیشم ...

خب چون خودت اینجوری عادتشون دادی هرجور عادت بدی همون میشن.پرنده و حیونن خیلی کثیف کاری دارن من زیاد درش نمیارم خیلی تمیزی برام مهمه

ولی مال من زیاد صدا نمیده البته وقتی پیش خودمون باشه تو یه اتاق عوغا میکنه که درش بیاریم ولی وقتی ات ...

اینا دوتان میان بیرون با هم بازی میکنن توی قفس دعواشون میشه

خب چون خودت اینجوری عادتشون دادی هرجور عادت بدی همون میشن.پرنده و حیونن خیلی کثیف کاری دارن من زیاد ...

اره دقیقا منم از بس هر روز تمیر کاری میکنم دیگه خسته شدم میخام بفروشم

من کلا صدا میکردن صبح ساعت ۶ شروع میکردن نمیشد بخوابی

مال من تا ملافه از سرقفسشون برندارم صدا نمیدن

من ۲ تومن خریده بودم به یکی دادم ۱ و ۵۰۰ با قفس و همه چیزاش حوصلم دیگه نمی رسید

اره رسیدگیش حوصله میخاد

من در نهایت دلم نیومد نفروختم