ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻♀️🧝🏻♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش میکنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین
اگه دوازدهمی باید حداقل ۸۰ درصد از تمرکز رو روی امسالت بزاری تا ۴۳ درصد بگیری و در کنار درس امسالت حتمی کم کم شروع کن به خوندن درس های پایه، اول از سال دهمت شروع کن راستی کتاب تست اینا هم اصلا فراموش نشه
بنظر من امسالت رو کنکور آزمایشی بده و تمرکزت رو بزار روی نهایی ها چون نهایی ها فوقالعاده سختن
ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻♀️🧝🏻♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش میکنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین
اگر دوست داری بمون هیچ اتفاقی نمیافته ولی نهایی ها رو خراب نکن که فوقالعاده سختن و در مواقع امتحان نهایی میگی خدایا فقط نیوفتم...
فعلا تو دی بچسب به امسالت و جوری بخون که هم توی سوالتی تشریحی و هم توی تستی بتونی تسلط پیدا کنی وقتی امتحانی ترم اولت تموم شد همراه با یک مشاور پایه ات رو در کنار امسالت ادامه بده