2777
2789

سمی سمی سمی بودن

مدام باهم دعوا میکردن فحش و فحش کاری ، مدام به همدیگه و من فحش های ناموسی و جنسی میدادن ، خونه پر از تنش ، آسیب های روانی ، خونه پر از جنگ و دعوایی که پدر و مادر نمیتونستن همدیگه رو تحمل کنن.

نمیذاشتن حتی درس بخونم مدام باهم درگیر بودن خواهر برادرام با هم درگیر بودن اصلا ارامش نداشتم الانم اوضاعم خوب نیست تو ی اتاق ۲۰ متری تو ی شهر بزرگ تهران که هیچ آدمی آشنا نیست زندگی میکنم اونم با چند تا غریبه ای که نمیشناسمشون ولی خیلییی آرامش ام بیشتر از زمانیه که کنار اونا بودم.

من حتی نمیتونستم ی انتقاد ساده کنم ، غر معمولی بزنم همیشه با افراط های ودرم مواجه میشدم ، مادری که حس ناکافی بودن میداد ، مرهم نبود آشنا نبود ، تنهام گذاشت

خدا ی من کجاست پس؟

چرا کمک ام نمیکنه ؟

من تا کی باید تنها و آواره اینجا بمونم ؟

تا کی تحمل؟

بخاطر دانشگاه دور شدم و رفتم خوابگاه ولی همچنان زندگی برای من نمیچرخه

بچه ها برام دعا کنید ❄️ جز خدا و شما هیچ کس وضعیت منو نمیدونه

زمستون ۱۴۰۴

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رفتم خونه مادربزرگ هنوز کاملا دلخواهم نیست

باز خونه بهتر از خوابگاهه

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

سعی کن همونجا کار هم پیدا کنی موندگار بشیخونواده سمی تا ابد سمی ان

فعلا که آواره ام

به خدا توکل کن عزیزم،انشاالله که ورق زندگیت برمیگرده و شادی میاد سراغت

خیلی دلم گریه میخواد

زمستون405 تاپیک ترکوندنتو میخوام دختر

منم مثل تو بودم فرار کردم از اون شهرو ادماش

و درگیر یه دوستی سمی تر شدم امروز اونم تموم کردم تاپیک اخرم

یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی!

زمستون405 تاپیک ترکوندنتو میخوام دخترمنم مثل تو بودم فرار کردم از اون شهرو ادماش و درگیر یه دوستی سم ...

عزیزمممم🤲🏻💙

موفق و سرزنده باشی