2777
2789

صبح بچه ها ساعت ۹ و نیم داشتند بحث می کرد کلاس نریم ولی من اون زمان بیرون بودم، ساعت ۱۰ و خورده ای بهشون گفتم من دانشگاهم سرکلاس برم یا نه

جواب ندادند

یکی از بچه ها بهم پیام داد گفت یک ربع بعد برو سر بزن

من با ۲۰ دقیقه تاخیر رفتم دیدم کلاس هست دو نفر رفتند

خودم رو از استاد پنهان کردم ولی آخرش دیدم

استاد هم زود کلاس رو تعطیل کرد

الان بچه ها طلبکار شدند میگن اتحاد نداری میری سرکلاس و باهام لج می کنند قبلا کردند

من چون تا الان شاگرد اولم کلاس برام مهمه و نگرانم استاد درس بده جا بمانم و هیچی نفهمم، وگرنه هیچ نیت بدی ندارم، اگر برام مهم نبود امکان نداشت برم

منم صادق بودم گفتم رفتم می تونستم نرم

کاش زودتر تکلیفشون رو مشخص می کردند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چند نکته این وسط هست

شما که بیرون بودی و اون موقع داشتی میدیدی دارن بحث میکنن باید میگفتی الآن تکلیف چیه؟ بریم یا نریم؟

که بهت جواب بدن

و وقتی هم که گفتن چرا تو رفتی، باید میگفتی جز من دو نفر دیگه هم اومده بودن. اگه اون دو نفر هم نمیومدن کلاس به کل تشکیل نمیشد، از اون دو نفر دیرتر رفتم و دیدم کلاس هست دو نفر هم اومدن پس رفتم سر کلاس

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

با تجربه هام خودت بسنج موقعیت خودت رو بقیه برات مهم نباشه هر چقدر هم ساز موافق بزنی آخرش میشی آدم بد ...

میگم نکنه لج کنند

یا تایم کلاس عوض شه نگن

قبلا اینکار رو کردند

البته من همیشه برای درس بهشون کمک می کنم و هرچی خواستند دادند

برات مهم نباشه ، همشون پخش میشن بعد فارغ التحصیلی ، فقط اونایی که معدل اشون خوبه و رتبه میارن میرن بالا بزار هر چقدر میخوان کنسل کنن آخرش اومدن میبینن ۴ سال تو کشت و گزار و ریدن تو زندگیشون با حرف مردم و سادگی ایشون

خب چند نکته این وسط هستشما که بیرون بودی و اون موقع داشتی میدیدی دارن بحث میکنن باید میگفتی الآن تکل ...

بهشون پیام دادم برم یا نه جواب ندادند

ولی قبلش بحث می کردند نریم

دیروز هم تکلیفشون معلوم نبود

برات مهم نباشه ، همشون پخش میشن بعد فارغ التحصیلی ، فقط اونایی که معدل اشون خوبه و رتبه میارن میرن ب ...

ممنون، میگم شاید یکبار مشکلی برام پیش بیاد مجبور شدم ازشون جزوه بگیرم

وگرنه برام خیلی مهم نیست

میگم نکنه لج کنند یا تایم کلاس عوض شه نگن قبلا اینکار رو کردند البته من همیشه برای درس بهشون کمک می ...

تایم رو مگ استاد نمیشه و توی گروه نیستن مگ

...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️

بهشون پیام دادم برم یا نه جواب ندادند ولی قبلش بحث می کردند نریم دیروز هم تکلیفشون معلوم نبود

سیاست نداری ! مثل اون دوتا صدات در نمیومد میگفتن کی رفته ! چیزی نمیگفتی اگه کسی چیزی گفت بگو اسم نمیارم ولی قبل من دو نفر حضور داشتن

بهشون پیام دادم برم یا نه جواب ندادند ولی قبلش بحث می کردند نریم دیروز هم تکلیفشون معلوم نبود

باید در اینجور مواقع پررو باشی و بگی که زودتر بگید بچهام روی گازه😂

شوخی رو بنداز وسط بزار لای منگنه

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻