2777
2789
عنوان

کی دیگه تو این دوره میتونه ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 71 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونایی که خیلی خیلی پولدار میتونن ازدواج کنن

دقیقا

خب اونا هم با یکی مثل خودشون ازدواج میکنن

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

کاش قبولش میکردی ....ولی بخدا امید ب زندکی امید ب آینده صفر صفره اول جوونی این حس رو داریم وای ب حال ۱۰سال دیگمون...شب میخابی صب بیدار میشی همه چی دوبرابر شده چرااا اخههه....

بقرآن منی ک میخاستم زن بگیرم دیگ میترسم ی سری حساب کتابا میکنم میترسم تصور ی هفته بیکار بودن نابودم میکنه

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸....

مدل ها باید عوض بشه و ازدواج به وصال و آرامش دو جوون برسه نه اول داشتن همه چیز

اقا من بالفرض نه طلا میخوام نه عروسی نه یلدایی فلان اصله حلقه طلا هم نمیخوام

من یه یخچال نمیخوام ؟

یه فرش نمیخوام؟

یه خونه ۳۰ متری اجاره ای نمیخوام؟

نمیشه اصلا

الیزابتم لیدی زیبای مستردارسی😽💕

خب چرا رد کردی؟

چون من پزشک تعهدیم بهم برگشت گفت پزشک دهکده با حالت تمسخر

یا میگفت اگه منو میخوای ۱۴ تا سکه مهریت

یا از طلا خبری نیست

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

آره بگو اون موقع نازکردم

وا

حتما دلیلی بوده رد کردن

بعدم زشته

چطوره گل و شیرینی هم سر راه بگیرن برن خواستگاری

حالا طلا بالا رفته دلیل نمیشه آدم هر کاری بکنه

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اونایی که خیلی خیلی پولدار میتونن ازدواج کنن

والا پولداراها هم کم اوردن

من تا فامیل دارم طرف کلی ملک و زمین داره

ولی امسال کم اورده بود واسه خرج مخارج چون از اول اعیونی گشتن خوردن بچه فرستادن خارج داره درس میخونه

از اون طرف موندن با این قیمت دلار

حتی امسال داشت مینالید ا گرونی چند صد میلیونی شهریه بچه ش تو مدارس بالاشهر

یعنی اونا ه اون مدلی دغدغه دارن

اقا من بالفرض نه طلا میخوام نه عروسی نه یلدایی فلان اصله حلقه طلا هم نمیخوام من یه یخچال نمیخوام ؟یه ...

واااقعا

آقا ما خونه نخواستیم

اجاره هم نمیشه داد با این حقوقای کارمندی

بچه ها یه چیزی ذهنمو درگیر کرده بدجور

یه سر برین تو بازار و خیابونا

اصلا بازار غلغله ست

مگه همه از گرونی نمینالن

پس اینا که این همه چیز میز میخرن کیان

بخدا یه جای کار میلنگه

بازار شوش تهران جای سوزن انداختن نیست همی الان همین ساعت

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
اقا من بالفرض نه طلا میخوام نه عروسی نه یلدایی فلان اصله حلقه طلا هم نمیخوام من یه یخچال نمیخوام ؟یه ...

ااینم خانوادهها و زحمت بکشه یا هر دو در خونههای خودشون باشن تا یه مقدار سرمایه جمع کنند

با این شرایط خودشم پشیمون شده

دقیقا😂😂😂

همون موقعم میگف کی زن میگیره

ولی من تورو میگیرم😂🤣