2777
2789
عنوان

کی دیگه تو این دوره میتونه ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 71 پست
میدونم ک دیگه تموم مجرد میمونممن خودم پسر بودم عمرا با طلای ۱۶ ملیونی زن میگرفتم

ن عزیزم مطمئن باش به وقتش شماهم ازدواج میکنی

تصمیم اشتباه نگیر بحث یه عمر زندگیه طرف به دردت نمیخورده

دلش ک میخواد ولی بعد یه عمر میکوبونه سرم ک خودت گفتی نه خودتم پشیمون شدی

خود دانی ولی اگه دوس داری بهش جواب مثبت بدی یه حرکتی بزن

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بنده خدا از اول رو پای خودش بودمیگفت از پدر مادرم توقعی ندارمخانوادش پولدار بودن نسبتا ولی حتی ب ...

ببینید واقعا الان خود منم ک ۲۸سالمه اگ ازدواج کنم شاید نتونم بخرم واسش اگ ی زمانیم برم بهش میگم ک فردا نگه تو ک نداشتی چرا زن گرفتی هرچند ک این قصد ازدواجم مال قبلا بود ن الان ک طلا شده الماس ...بخدا بقرآن خاهر گلم منی ک مسرم با خودم فکر میکنم زن بگیرم بچه داشته باشم لباسشون بد باشه یا چیزی ازم بخان نتونم بخرم ارزوی مرگ خودمو میکنم خیلی سخته ی مرد ببینه زنو بچش ضعیف باشن بخدا بهترین راه ازدواج نکردنه بهترین راه نسل فقیر تحویل جامعه ندادنه بهترین راه بدبخت نکردن ی دختره

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸....

ببینید واقعا الان خود منم ک ۲۸سالمه اگ ازدواج کنم شاید نتونم بخرم واسش اگ ی زمانیم برم بهش میگم ک فر ...

میفهمم

هممون بدبخت شدیم تو این مملکت

آرزوهامون بر باد رفت🥲

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

میفهممهممون بدبخت شدیم تو این مملکتآرزوهامون بر باد رفت🥲

بدبخت ک ترامپ با وزیر اعظم جناب بادوکبال ...بدبخت نیستیم ولی اگ ازدواج کنیم چرا میشیممممم..

واقعا ازدواج الان ینی خودکشی نمیگم بده ها ن اصلا کسی ک داره خوشبحالش ولی واسه یکی ک اجاره بده ی بچه و حقوق ۲۰الی۳۰تمن باردلار ۱۳۵تمنی ینی خودکشی تدریجی ...بشینیم خونه هامون تو رویاهامون ازدواج کنیم....حالا ی درصد تصور کنید تو این آشفته بازار یکی بیاد سمتت ک نسازی واویلااااا

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸....

اما کل ایران نی.هشتاد میلیون جمعیت اونجا نیستن جاهای مث شهزستانها اکثرن مغازه ها دارن جمع میکنن شوهر ...

عزیزم بیا پارچه فروشی ها و پاساژهای کوچیک تو تهران پرنده پر نمیزنه .

مردم زورشون به دوتا کاسه بشقاب میرسه ولی به چیزهایی دیگه اصلا.

تهران خبری نیست افتضاحه

عزیزم بیا پارچه فروشی ها و پاساژهای کوچیک تو تهران پرنده پر نمیزنه .مردم زورشون به دوتا کاسه بشقاب م ...

اینجا هم همین هستش.بازار خراب کاسبی خراب مردم نون نسیه میگیرن ای وسط ی سری ی چیزایی میگن آدم فک میکنه تهرانیا پولدار ما داریم له میشیم.

اینجا هم همین هستش.بازار خراب کاسبی خراب مردم نون نسیه میگیرن ای وسط ی سری ی چیزایی میگن آدم فک میکن ...

نه عزیزم اینجا اوضاع خرابه خیلییی خراب چون قیمت ثابت نیست نه نمیفروشن از اونور کسی نمیاد خرید .

حالا بدبختی اینجاست که تهران اینجا هزینه ها وحشتنااک بالاست .

درامد کم ولی هزینه ها سرسام آور