2777
2789
عنوان

شوهرم میگه واسه بابام چیزی نخر

158 بازدید | 16 پست

سال اول ازدواجمونه میگم روز پدر چی میخوای واسش بخری میگه هیچی پول ندارم نمیخرم تازه روز مادر هم به زور من به مامانش پول داد چکار کنم پدرش تولدم بهم پول داد و هوامونو داره خودم روم نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره عزیزم، عوضش شامی ناهاری چیزی کن دعوتشون کن،یا غذابپز با کیک و شیرینی و ژله اینا ببر براش جشن بگیر..

منم اینجوری میکردم همیشه، هرچندکادوام میگرفتم..

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
اشکال نداره عزیزم، عوضش شامی ناهاری چیزی کن دعوتشون کن،یا غذابپز با کیک و شیرینی و ژله اینا ببر براش ...

یعنی از پول خودم کادو بگیرم؟ اخه شوهرم کلا اهل این چیزا نی میگه پدر مادر منن نمیخوام بگیرم

شوهر منم همینه نمیدونم چرا😏زورش میاد کادو واسه خانوادش بخره من میخرم مناسبتارو به حرفش گوش نمیدمچون ...

دقیقا وقتی چیز خوبی از شوهرمون میبینن میگن کار خود پسرمونه ولی تا یه چیز بدی میبینن میگن کار عروسه و فحش و لعنتش واسه ماس.

من واسه تولدهاشون میرفتن چیزی که نیاز دارن و میگشتم و خرید میکردم بعد که بهش میدادیم از شوهرم تشکر میکردن و رو به من میکردن میگفتن ببین چه پسری دارم ببین چی برام خریده.

بعد شوهرم میگفت من نخریدم والا زنم خریده بعد چشم غرغره میرفتن بهش.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
یعنی از پول خودم کادو بگیرم؟ اخه شوهرم کلا اهل این چیزا نی میگه پدر مادر منن نمیخوام بگیرم

چون کادو داده بهت پس از پول خودتم بدی مشکلی نداره ولی میگم که کادو نگرفتی هم نگرفتی،با غذا و کیک و شیرینی اینا خوشحالش کن جانم

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️