2777
2789

شوهرم چندماه تمام منو تحقیر کرد و طلاق طلاق کرد دنیای التماس کردم زجه زدم مریض شدم حتی نگاهم نمیکرد مامانم اومد دید دارم میمیرم باهاش حرف زد بهم پیام داد برو خونه پدرت برای کارای دادگاه کاری بود میگم بیارنت بعد اومدم خونه پدرم وکیل گرفت و ابلاغیه دادگاه اومد عدم سازش رد شد حالا هفته قبل پیام داد برگرد دوستت دارم گفتم باشه من هیچ زمان خواهان طلاق نبودم بیا خونه پدرم دنبالم گفت مامانت تورو برد خودش بیاره حتی حاظر نیست بخاطر من از غرورش بگذره حالم خوب نیست چیکار کنم شرطم اینقدر سخت بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ذره ای غرور نداری دختر؟ برگردی ک چی؟ زندگی گل و بلبل باهاش اغاز کنی؟

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

گفتم شاید بخودش اومده اما زهی خیال باطل

اصلاااا

مردی ک انقدر میگه طلاق طلاق پی همه چیو ب خودش مالیده

درست بشو نیست حالا حالا ها

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

پس چرا گفت برگرد دوستت دارم؟

اگ واقعا از ته قلبش بود این حرف باید میومد ب پات میوفتاد

خسته شده کسی نیست لباساشو بشوره براش غذا درسته ی چیزی پرتاب کرد

برای اینکه تو نتونی از بندش آزاد بشی برای اینکه تا دید خوشحالی خواست دوباره روانت رو به هم بریزه و افسرده ت کنه چون بیماره حال تو بد میشه احساس قدرت میکنه ... دوست داره یکی بهش فکر کنه و منتظرش باشه ... وگرنه چرا باید برای چنین درخواست ساده ای مقاومت کنه؟ ... چون دلش نمیخواد تو واقعا بری بلاتکلیفه تصمیمش با خودش مشخص نیست وقتی میگی بیا دنبالم می بینه از ته دل نمیخواد تو برگردی یک چیزی همینطوری پرونده

برای اینکه تو نتونی از بندش آزاد بشی برای اینکه تا دید خوشحالی خواست دوباره روانت رو به هم بریزه و ا ...

الان من باید چیکار کنم واقعا قراره هر دفعه بخواد اینجوری بهم حس بلاتکلیفی بده اخه

الان من باید چیکار کنم واقعا قراره هر دفعه بخواد اینجوری بهم حس بلاتکلیفی بده اخه

مگه کارهای طلاقتون طی روالش پیش نمیره؟ خوب منتظر بمون فکر کن اصلا اون پیام را بهت نداده بود ... از این به بعد هم پیامی داد زود وا نده و بدبین باش الان چند بار الکی امیدوار شدی تا تو مهربون میشی و میگی باشه زندگی میکنم اون سریع میترسه پا پس میکشه از ته دل نمیخواد برگردی بازیت میده

مگه کارهای طلاقتون طی روالش پیش نمیره؟ خوب منتظر بمون فکر کن اصلا اون پیام را بهت نداده بود ... از ا ...

همین کارو میکنم عزیزم منتظرم ابلاغیه دومم بیاد بعد برم برای جمع کردن جهازم که البته بهش خورده وسایل میگفت بعدش خدا هم بیاد ضمانتش کنه قبولش نمیکنم

قشنگم شوهرت معدن بیماریهای روانیه

خودشیفته س دوقطبیه ثبات روانی داره

هر از چندی پیام بهت میده ببینه هنوز منتظرشی یا نه

وقتی می بینه جوابشو دادی یه لذت شیطانی میبره و دوباره ولت میکنه

این بار از تحقیر شدنت لذت می بره

بدیش اینه تو خودتم پا میدی به این بازی

یعنی خودتم طعمه خوبی هستی واسه خودشیفته

بلا تکلیف نیستی داره طلاقت میده فقط هر بار برای تفریح خودش دو تا پیام سر کاری بهت میده می بینه تو هنوز جوابشو میده یه جوری حالتو میگیره