2777
2789

من تا دعوتم نکنن نمیرم خونشون ماهی یه بار شام میرم ، یه بارم با خبر عصر میرم

جاریم همینجور بی دعوت میره املتی چیزی میزارن جلوش بعدم پشت سرش به شوهر من غرغر میکنه مادرشوهرم ، یبار منم مجبوری بی دعوت رفتم خونشون اما شام خورده بودیم، چیزی نخوردیم ، برای جاریم تخم مرغ پختن ، مادر شوهرم زنگ زد شبش به شوهرم چرا زن برادرت هر شب خونه ما هست ، الان شب سومی هست که اومده ، داد میزد مگه نوکرشم،اصلا هم خود مادرشوهر سر سفره نیومده بود، شوهرم نفهمید من صدای مادرش شنیدم

حالا من سالی چهار بار اینا رو دعوت میکردم مفصل

بعد یجورایی فهمیدم مادرشوهرم دوست داره ماهی یبار تو خونه منو جاریم بیاد یبار خودش دعوتی کنه

ولی من بیزارم مگه مجبورم کردن ، جاریم هم سالی ۴ بار مهمونی میده ، اونام چهار بار مهمونی بدن ، میشه ماهی یکبار بسه رفت آمد، ماشالله پسرا هر روز سر میزنن خونه پدرشون

چکار کنم اونا میخوان مهمونی زیاد باشه ما هم مهمونی بدیم، ولی من نمیخوام مهمون داری کنم ، عروس ما هر هفته خونه مادرم هست با عزت ، سالی دو بار هم مهمونی میده

❌❌نیازمند چندین ادمین هستیم آقا خانم فرقی ندارد

ادمین میخواییم که بتونه به پیوی ها جواب بده کار در ایتا هست، حقوق هم به صورت هفتگی و روزانه اگر کسی تونست به ایدی زیر در ایتا پیام بده❌❌

@Fatima85r

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مادرشوهر خسیسی داری

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

دعوت نکن کار خودتو انجام بده

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
چون دل خوشی ازشون ندارمشوهرم گفت خانوادم دوست دارن بیان خونه ما من گفتنم من کار بیرونم سنگینه رستورا ...

حمالیش بمونه واسه تو پولتم خرج بشه خونه پسرش؟

عمرا مگه دیوانه ای؟

همین که میری سرکار و تو خرج خونه کمکی حتی اگه خرج خودت بدی و از شوهرت پول نخوای اونم بزرگترین کمکه

تازه باید غذام بفرستن براتون گاهی

مادرشوهر کلفت گیر اورده یا عروس؟🫥

اخلاق مادر شوهرتو دوس نداشتم خوبه حالا یه نیمرو داده

ولی خب نمیشه هم بهش ایراد گرفت خونشه دوس نداره کاش جاریتم کمتر بره

شمام دعوت کن نمیخاد زیادبریز بپاش کنی

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

خسیس نیست ، زورش میاد خدمت عروس کنه یوقت

چه خدمنی میگی که املت و نیمرو داده به جاریت .مادرشوهر من هرشبم بریم غذای خوب میزاره بعد من کلا سالی دوبار دعوت میکنم

تا حالا ننشده بگه چرا اومدید

مادرشوهرم همینن یک سره ب من میگه جاریمو دعوت کنم بااینکه من ۱ماهه عروسی کردم جاریمم اومده خونم دعا گزاشته دستش رو شده بدجنسه با همه اینا مادرشوهرم میگه چرا دعوت نمیکنی خواهرشوهر هنوز عروس مهمونی نگرده ۳سال عقد بودم رنگ خونشو ندیدم

چه خدمنی میگی که املت و نیمرو داده به جاریت .مادرشوهر من هرشبم بریم غذای خوب میزاره بعد من کلا سالی ...

منم حرفی ندارم مساوات باشه، اگر مساوات باشه نهایت سالی ۴ بار شام بدم ، ۴ بار هم عصرانه که ماهی دوبار خانواده همسرم دور هم اینجوری جمع میشن اگر بقیع همین کار کنن

اما اون دلش میخواد هر هفته باشه

چه خدمنی میگی که املت و نیمرو داده به جاریت .مادرشوهر من هرشبم بریم غذای خوب میزاره بعد من کلا سالی ...

تاپیک قبلم رو بخون همه میگن کار من عجیبه

نمیدونم کارم درسته یا نه و بقیه مردم چطورن