2777
2789
عنوان

ولی اون بهترین ادم دنیا بود

100 بازدید | 13 پست

شما فکر کنین یه پسر که 19 سالشه

کل محل ک هیچی کل شهر بهش احترام بزارن از بس این بشر خوب و خاکی و بامرامه

بعد کلا هم تایپم بود اصلا محال بود کسی که انقدر تایپم باشه تو دنیا وجود داشته باشه

خانوادش خیلی پولدارن ولی این یجور خاکی زندگی میکرد و رفتار میکرد که من بعد از اون اتفاق فهمیدم خانوادش چقد لول بالان

بعد اصصلا سمت دخترا نمیرفت

نه اینکه بچه مثبت باشه ها نه اتفاقا

ولی خب یه بار تو رابطه رفته بود دیگه از هیچکس خوشش نمیومد و کلا رفیقاش که دختر میاوردن کنارش این اینجوری بود که این دخترارو از دور من جمع کنین تا یچیزی نگفتم

بعد خب من نمیدونستم انقد ادم خوبیه وگرنه خاک بر سرم خودم میرفتم بهش میگفتم ازت خوشم میاد

خلاصه من ازش خوشم میومد ولی نرفتم جلو فقط درحد کراش بود چون اونموقع ایقد اطلاعات ازش نداشتم فکر میکردم اونم ی پسر معمولیه مثل بقیه و رفتارش فقط تظاهره

گذشت تا اینکه تقریبا دوماه پیش فوت شد:) 💔💔💔

و من بعد از اون فهمیدم این بشر واقعا پرستیدنی بوده عالم و ادم هر روز هر شب هر ثانیه یادش میکنن سر خاکشن

بعد یچیزی فهمیدم!

ما خب تو محلمون همه همدیگرو میشناسیم

بعد ایشون فروردین منو فالو کرد و روز بعدش انفالو

منم نخ بهش میدادم ازش خوشم میومد

تا اینکه انفالوم کرد و من نمیدونستم دلیلشو گفتم حتما خوشش نیومده و اینجور داستانا کهه دیگه بیخیال شدم

دوهفته بعد از فوتش رفیقش ک همدیگرو میشناسیم گفت بیا یچیزی باید بهت بگم رفتم گفت فلانی ازت خوشش میومده ولی من بهش گفتم که تو عاشق فلانی ای(اون یکی رفیقشون) و قصد ازدواج دارین گفتم چرا همچین (ببخشید) کصشری گفتی گفت که چون فلانی واقعا میخواست بیاد خواستگاریت منم خب نمیتونسم سکوت کنم بهرحال همه باهم رفیقیم و صمیمی

خیلی حیف شد خدایی

اگ اون بود وااااااااققققعااا زندگیم از این رو ب اون رو میشد

اصلا پرستیدنی بود این بشر از بس خوب و پاک بود

مثلش عمرا پیدا نمیشه

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

چی بگم

امیدوارم خوشبخت بشی

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روحش شاد، یعنی اگه با شما وارد رابطه میشد نمیمرد؟

مطمئنم که نه

همه میگن، حتی برادرش گفت باید حستو بهش اعتراف میکردی وگرنه فوت نمیشد

چون اگه من بودم جلوشو میگرفتم، خودکشی نکرده ولی مرگش جوری بود ک من میتونستم جلوشو بگیرم

مطمئنم که نههمه میگن، حتی برادرش گفت باید حستو بهش اعتراف میکردی وگرنه فوت نمیشدچون اگه من بودم جلوش ...

چرا داری واسه خودت عذاب وجدان درست میکنی؟؟؟ ایا سوپرمنی یا بتمن که بتونی جلوی سرنوشتو بگیری

حتما تو تقدیرش بوده این اتفاق

چرا داری واسه خودت عذاب وجدان درست میکنی؟؟؟ ایا سوپرمنی یا بتمن که بتونی جلوی سرنوشتو بگیریحتما تو ت ...

ولی اونجوری حداقل ممکن بود که اینجوری نشه..

عزیزم خودتو سرزنش نکن چیزی تقصیر تو نیستطرف حالش بد بوده؟ با سرعت بالا رانندگی کرده؟

تقصیرم که نه ولی خب میتونست الان همچی بهتر باشه

اره تو حال خودش نبوده با بالاترین سرعت ماشینش داشته میرفته

تقصیرم که نه ولی خب میتونست الان همچی بهتر باشهاره تو حال خودش نبوده با بالاترین سرعت ماشینش داشته م ...

ببین پسرا کلا وقتی حالشون بده حرصشونو با فشار دادن پدال گاز خالی میکنن، گیریم تو اینبار جلوشو میگرفتی

دفعه بعدی به یه مشکل دیگه برمیخورد، بازم میرفت سراغ سرعت بالا. تو تا کی کی میتونستی از این شرایط نجاتش بدی اخه

مطمئن باش با اعتراف تو شاید حالش بهتر میشد و نمیمرد

ولی دفعه بعدی ک حالش بد میشد این اتفاق براش میافتاد