آره خرید کلا میگه اسباب بازی پول دور ریختنه همه اسباب بازی بچه هامو خودم داداشهام دوستام خریدن ... ه ...
چه تفکر عجیبی مردا هر کدوم یه جور رو مخن شوهر منم رو خراب کردن اسباب بازی حساسه میگم بابا بچه ۳ ساله همینه دیگه ولی کو گوش شنوا
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
خراب کرد نشونش نده بگو گذاشتم کمد یه مدت دیگه بیارم دوباره باهاش بازی کنه... بچه های من اصلا خراب نم ...
اره دیگه همین کارو میکنم ولی خوب چرا انقدر رو مخن نمیفهمن به خدا از ترس این رفتارش یه سری اسباب بازی های گرونش رو کلا گذاشتم کنار بزرگ بشه بهش بدم😥
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤