2777
2789
عنوان

کادو تولد دختر جاریممم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 34 پست

یعنی درگیر داشتن خرسی واقعاات که

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن شوهر منم برای بچه جاریم عروسک دو میلیونی خرید در صورتی که برای بچه های خودش حتی یه دونه اساب بازی تو این چهار سال نخریده منم فقط گفتم بچه ها رو ببر واسه اینام بخر ....... جاریم یکبار فقط برای هفت شب بچه هاکم کادو داده جشن ختنه و جشن تولدها م نیومده .... کاری نمیشه کرد ولش کن

ولش کن شوهر منم برای بچه جاریم عروسک دو میلیونی خرید در صورتی که برای بچه های خودش حتی یه دونه اساب ...

برای بچه های خودت خرید؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
اره چرا یادش نمیمونه ؟؟؟ خواهر من ۲ سال و نیمش بود خالم براش از همین عروسک خرس بزرگا گرفت هنوزم یادش ...

نه این میگه قبلا بهش قول داده بودم براش بگیرم من میگم مگه بچه ها یادشون میمونه اونم پنج ماه پیش اینا اصن مگه بچه ی دوساله میفهمه

lost in the thoughts....

حسودی نمیکنم کهخوشم اومده ازش همین من خودم یه عروسک میخام بگیرم براش

اوه

یکم عاقل باشین

ببینم میتونین احترام خودتونو سر این مسایل بی اهمیت کم کنین

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بابااااا چجوری یادش میمونه بچس😭

دختر منم سه سالشه اگه یه قول کوچیکم بگیره خییییلی خوب یادش میمونه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر