2777
2789
عنوان

هنگام‌رابطه حالم بد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4222 بازدید | 102 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونایی ک کامنت گذاشتن محلش نده واقعا بدبختیتو میخان باید هر جوری ک بودی تحمل میکردی یا میگفتی صبر کن ...

مابدبختی شو نمیخواییم ازتجربه۱۴سال زندگی متاهلی براش گفتم.بی محلی کنه درست میشه. شاید ظاهرا کار بدی باشه ولی اگ اینکارونکنه برعکس میشه هم اسی دردکشیده هم بهش بخاطر یه رابطه توهین شده هم بی محلی بهش شده و هم بره منت بکشه

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

اخه ادم تا صبح ک درد نداره دل درد فوقش یکساعت به نظرت بیشتره خب دوساعت ؟ بعدش نتونسته ی رابطه داشته ...

چی داره مضخرف میگی وقتی دردی مث دل درد حین رابطه داشته باشی هر بار با دخول اون درد برمیگرده

مگه درد دست خودشه؟

مگه وقتی درد داری میلی واسه ادم میمونه؟

زن و شوهرن با پول ک با هم نخابیده بودن ک حتما اون لحظه یارو کارشو بکنه و از زیرش بره بیرون

بدتر اون باید نگرانش میشد عکت دردش چیه

شماها ذلت و حقارت میدین خودتونو نمیخاد ب مردمم تحمیل کنین این افکارتونو

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اول نگاه کن طرفت کیه؟ بعد نظر بده .این اقا خودخواهی کرده و ب سلامتی خانمش توجه ک نکرده هیچ بخاطر یه ...

پس بنظر شما احساس گناه نداشته باشم؟خیلی عذاب وجدان دارم که چرا حالم بد شده و بهش گفتم

باید میگفتی بهش حالت بده بعدم تا صبح ک درد نداشتی یا کنارش با دل درد خوابیدی ؟ نمیدونم من متوجه نمیش ...

من عزیزم نه قهر کردم نه پاشدم ، فقط گفتم حالم بده ادامه نده ،همسرم قهر کردن و پشت کردن بمن خوابیدن

پس بنظر شما احساس گناه نداشته باشم؟خیلی عذاب وجدان دارم که چرا حالم بد شده و بهش گفتم

حالا اون تایم حالت بد بود بعدش خوب شدی که باید جبران میکردی

یعنی اونم ضدحال خورده یجورایی انگار پرتش کردی بیرون از وضعیت

بعدش میرفتی میگفتی الان خوبم

ن چنددد روز بگذره

🐋♥️

اونایی ک کامنت گذاشتن محلش نده واقعا بدبختیتو میخان باید هر جوری ک بودی تحمل میکردی یا میگفتی صبر کن ...

وا

یعنی چی هرجوری بود تحمل میکردی

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

شما از اونایی هستید ک همه جوره گوش به فرمان همسرتونی؟

چقدر حقیر

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بهش یه توضیح کوتاه بده بدون اینکه التماسش کنی.بگو اون شب من حالم اونطور بود چون.. ودلیل شو بگو وبگو ک ازت انتظاردارم درک کنی رابطه همیشه هست سلامتی نه.و هرچی ک صلاح میدونی بدونه ک ناراحتی تون برطرف شه اما منت شو نکش.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥