2777
2789

سلام دوستان من یه خواستگار دارم دو نوبت حضوری صحبت کردیم یک بار هم تلفنی من بدم نمیاد ازش ولی حس اونو اصلا متوجه نمیشم یعنی بار اول که رفتیم بیرون بعد سه روز پیام داد بار دوم دو هفته هیچ خبری ازش نبود بعد پیام داد گفت داشتم در مورد فلان موضوع فکرمیکردم البته درس و امتحان هم داشت گفت فرصت نداشتم خیلی، ولی من خیلی ناراحت شدم بهش هم گفتم دو بار عذرخواهی کرد من نمیدونم اگه دوستم نداره چرا میخواد ادامه بده شور و شوقی تو صداش حس نمیکنم میدونم هم به زور خانواده و اینا نیست ولی حس میکنم میگه الان وقت ازدواجه خیلی منطقی داره پیش میره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواستگار سنتی همینه دیگ عشق وعلاقه ای وجود نداره ممکنه هیچوقتم بوجود نیاد و یه حس عادت بمونه ممکنه طول بکشه تا علاقه پیدا کنه

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

چرا😁

والا زندگی مامان بابامو که دیدم ترجیح میدم هیچوقت ازدواج نکنم

من انقدر توی زندگیم دعوا و جنگ و جدل دیدم که ذره ای حوصله ندارم

همین یک ماه پیش یه پسره اومد خواستگاری مهندس بود وضعشم خوب بود خانوادشم عالی بودن ولی قبول نکردم

همون اول شور و شوق داشت؟ من هیچ شوری توش حس نمیکنم کاملا داره منطقی برخورد میکنه نمیدونم مشکل از منه ...

خیلی با هم چت میکردیم اشتیاق داشت از برنامه هاش برای اینده میگفت کلمات محبت آمیز استفاده میکرد. البته مهمه که حدود رو حفظ کنه ولی خب باید اشتیاق هم ببینی تو رفتار و صحبتاش.