سلام دوستان من یه خواستگار دارم دو نوبت حضوری صحبت کردیم یک بار هم تلفنی من بدم نمیاد ازش ولی حس اونو اصلا متوجه نمیشم یعنی بار اول که رفتیم بیرون بعد سه روز پیام داد بار دوم دو هفته هیچ خبری ازش نبود بعد پیام داد گفت داشتم در مورد فلان موضوع فکرمیکردم البته درس و امتحان هم داشت گفت فرصت نداشتم خیلی، ولی من خیلی ناراحت شدم بهش هم گفتم دو بار عذرخواهی کرد من نمیدونم اگه دوستم نداره چرا میخواد ادامه بده شور و شوقی تو صداش حس نمیکنم میدونم هم به زور خانواده و اینا نیست ولی حس میکنم میگه الان وقت ازدواجه خیلی منطقی داره پیش میره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همون اول شور و شوق داشت؟ من هیچ شوری توش حس نمیکنم کاملا داره منطقی برخورد میکنه نمیدونم مشکل از منه ...
خیلی با هم چت میکردیم اشتیاق داشت از برنامه هاش برای اینده میگفت کلمات محبت آمیز استفاده میکرد. البته مهمه که حدود رو حفظ کنه ولی خب باید اشتیاق هم ببینی تو رفتار و صحبتاش.