2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم تا کی ولی یه کاربربم تعلیق شد اینا نمیخام دیگه تعلیق شه😅

حالا نمیخواد با جزئیات بگی، فقط بگو میاد پایین یا نه؟ چقدر؟

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

امیدوارم مثل بادکنک یه هو بترکه

خانما من یه ربع سکه دارم دو تیکه طلا،مجبورم یکیشونو بفروشم،دو تیکه با ربع هم قیمتن، کدومو بفروشم؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یاخدااااا الکی الکی گرمی ۶تومن فروختم چندماه پیش

منم گرمی ۶ و نیم خریدم

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

مبارک طلا داراش😏

بالا رفتن نجومی قیمت طلا به معنی سقوط وحشتناک ارزش ریاله . در واقع این وضعیت، بد به حال هر کسی هست که درآمد ریالی داره . یعنی همه ی ما

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

من نمیخرم ، ابدا دیگه نمیخرم . الان بنظرم دیگه ارزش نداره . لطفاً گول نخورید پولتونو بدین بابت یه تیکه طلا با این قیمت فضایی دولت خودش دستکاری میکنه 😕 لطفاً خرید نکنید

شاید هم خبرایی هست از س.....ق....ط