2777
2789

برای ۳،۴ روز لباسشو نیاز دارم

یه بچه مریض ارزوشو ببینه

کسی جایی سراغ داره بهم اجاره بدن

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ار کی بپرسماینجا هیت ها توی خونه شخصی نمیدونم چی به چیه

تاحالا خودتون تعزیه نرفتین که ادرسوش دونین؟ باید برید هیئتا بپرسین مسجدای بزرگ و معروف اونها قطعا میدونن

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

تاحالا خودتون تعزیه نرفتین که ادرسوش دونین؟ باید برید هیئتا بپرسین مسجدای بزرگ و معروف اونها قطعا می ...

نمیدونم واقعا کاش یکی یه ادرس سرراست بده بذم

من توی شهرمون اصلا ندیدم و نه شنیدم شیر بیارن توی تعزیه تهرانی ها توی تلویزیون دیدم هست چنین چیزی هست از موکب های شهرتون بپرسین احتمالا اونجا کسی بهتر میتونه راهنمایی کنه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من توی شهرمون اصلا ندیدم و نه شنیدم شیر بیارن توی تعزیه تهرانی ها توی تلویزیون دیدم هست چنین چیزی هس ...

بابا تهران خیلی درهم برهمه شهرستان بود یه جا بود میپرسبدی

من توی شهرمون اصلا ندیدم و نه شنیدم شیر بیارن توی تعزیه تهرانی ها توی تلویزیون دیدم هست چنین چیزی هس ...

توی گوگل زدم برات آدرس موکب عذاداری در بیارم انگار شما به موکب های ما یه چیز دیگه میگین موکبهای شما حالت چادر و پذیرایی داره ولی توی شهر ما عذاداری برگزار میشه آخرش پذیرایی هست و مثل حسینیه میمونه

بابا تهران خیلی درهم برهمه شهرستان بود یه جا بود میپرسبدی

ماهم کلانشهریم ولی چندجا برای عذا داری معروف هست همه میشناسن