2777
2789
عنوان

دیروز تاپیک گذاشتم رابطه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 65 پست
الان ازدواج و عقدی نیس

توبه ات از ته دل نیست دوباره شیطان وسوسه خواهد مرد

چون شما اصولا به ازدواج اعتقاد نداری اما رابطه رو هم فعلا تحت تاثیر نظرات بد دونستی دوباره نیازت بالا بزنه دوباره میخوایی

به نظرم کمتر فیلم و عکس مستهجن ببین

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والامنم ندیدم تاحالا

توضیح دادم قبلا به خاطر مشکل مالی و یه کم شرایطمون کم کم بهتر میشه چن وق دیگ و اینکه خانوادش باهام بد بودن تازه خوب شدن باید ببینم رفتار خوبشون اداس یا واقعی و خواهرمم در شروف طلاقه باید خانوادم اول مشکل اونو درست کنن بعد برای من انرژی بزارن

من کار اونا رو تایید نمیکنم اما گلی جان شما هم اشتباه کردی!!

بهتره اینجور مسائل رو نگی!!!

خدا ستار العیوبه طلب بخشش کن انشاا... مشکلاتت حل میشه

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...

اصلا نمیبینم باورت میشه؟

پس چرا اینقدر نیازت بالاست

به تاپیک های قبلا نکاهذانداختم چرا میری خونه پسره تازه خونواده اس هم هستن اونجا

میدونی به چه چشمی نگاهت میکنن؟

نمیدونم استاتر اصلا رابطه و کار درستی نمیکنی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

تو هر بستری از فضای مجازی وقتی یچیزی مطرح کنی نقد میشی ،قضاوت میشی هرکسیم نطر خودش میگه

حالا شما اومدی یچیزی مطرح کردی که قبح بوده برای خیلیا و کامنت منفی گرفتی

حالا که توبه کردی خداروشکر

امیدوارم راه درست و مقصد خوب برات اتفاق بیفته

پس چرا اینقدر نیازت بالاست به تاپیک های قبلا نکاهذانداختم چرا میری خونه پسره تازه خونواده اس هم هستن ...

خودمم میدونم

نمیدونم آخه قبل این آدمم همین بودم خودمو کنترل میکردم طبم گرمه الان که هوا سرده من تاب پوشیدم بعد پوستمم تیره نیستا روشن روشنه

هرکس اینجا بدون درنظر گرفتن اینکه ادمی که پشت تاپیک هست قلب داره و ممکنه دلش بشکنه نظرشو میده.اگه حس کردی کاری که کردی اشتاهه زود تر از اون مسیر برگرد و توبه کن مطمئن باش خدا بخشنده تر از چیزیه که فکرشو بکنی.بنده کی باشه بخواد اظهار نظر کنه

خوشحالم که توبه کردید

ولی هیچ وقت گناهتو به کسی نگو،کم وبیش ماهمه گنه کاریم ،البته خوبه که اقرار بکنید ولی فقط روبه قبله به درگاه خدا

در سوره ق اومده ، خودت به حساب خودت رسیدگی کن تا قبل ازان که کتابت رابازکنن وحساب کنن

ازدواج کن برات ارزوی خوشبختی میکنم

حسین جانم 🌺