دیشب تاپیک گذاشتم رابطه دارم و نمیتونم خودمو کنترل کنم اینقد حرفای بد شنیدم که واقعا دیشب تا ساعت ۶ نخوابیدم و کلی گریه کردم همونجا اذان داد و دلم شکست و توبه کردم حتی اگ از قلبم بگذرم نمیزارم دوباره رابطه داشته باشم چون من آدم کافری نیستم گناهه برام عادی شده بود هر چند اذیت میشدم به خاطر مشکلاتم احساس میکردم تنها چیزی که حالمو خوب میکنه رابطس قبل دوستمم با کسی رابطه نداشتم پدرم شیمی درمانی میشه خواهرم به علت خیانت شوهر و دست به زن در حال طلاقه برادرم فوت شده خودم مریضی دارم باید مراعات کنم و اینکه یه خانم نوشته بود نماز میگی به کی به این اونو نفرین کردم واقعا مگه من کی ام منم آدمم گناه کردم درسته گناه بزرگی کردم اما پشیمونم فقط خواستم به خانوما بگم بچه های کوچیکتونو نصیحت کنید که به مردم باج ندن من تو رفاقت با دخترامصد خودمو میذاشتم خوراکیای خودمو تو مدرسه به بقیه میدادم که باهاشون دوست شم با اینکه از لحاظ ظاهری و هیکلی خیلی سرم یعنی همه تعریف میکنن و کارایی که کردمو نمیدونن و سنتی کلی خواستگار دارم ولی دوست پسرمو دوست دارم و میخوام با همون ازدواج کنم
توضیح دادم قبلا به خاطر مشکل مالی و یه کم شرایطمون کم کم بهتر میشه چن وق دیگ و اینکه خانوادش باهام بد بودن تازه خوب شدن باید ببینم رفتار خوبشون اداس یا واقعی و خواهرمم در شروف طلاقه باید خانوادم اول مشکل اونو درست کنن بعد برای من انرژی بزارن
من کار اونا رو تایید نمیکنم اما گلی جان شما هم اشتباه کردی!!
بهتره اینجور مسائل رو نگی!!!
خدا ستار العیوبه طلب بخشش کن انشاا... مشکلاتت حل میشه
اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...
هرکس اینجا بدون درنظر گرفتن اینکه ادمی که پشت تاپیک هست قلب داره و ممکنه دلش بشکنه نظرشو میده.اگه حس کردی کاری که کردی اشتاهه زود تر از اون مسیر برگرد و توبه کن مطمئن باش خدا بخشنده تر از چیزیه که فکرشو بکنی.بنده کی باشه بخواد اظهار نظر کنه