2777
2789
عنوان

دیروز تاپیک گذاشتم رابطه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 65 پست
میگن دختر با پسر رابطه داره پسر نمیگیره خوب با خودش فقط داشتم دیگ نگیرع درک فعلا که داره التماس میکن ...

عزیزم اینا یه چیزی میگن برای خودشون توجه نکن

ظاهرا پسره برای ازدواج مشتاقتر از خودت هست

تگر خواستگار خوب داری رد نکن الکی عکرتو به پای دوست پسرت نریز، بعدا پشیمون میشی، به حرفای کاربرای ای ...

خوب ببین آره خواستگار دارم با وضع مالی خیلی خوب آشناست ولی رابطه داشتم پسره مذهبیه فردا شر میشه نمیتونم دروغ بگم به پسره چون باکرم رابطه نداشتم هیچ جوره که

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زگیل مگه از روابط متعدد نیس ؟

بلند

شما از کجا میدونید پارتنرتون قبل شما با کسی بوده یا نه؟لازم به خوب نیس لمس هم بشه مبتلا میشید حتی در مرد ها گاهی علایم وجود نداره

سیستم ایمنی ات رو قوی کن!

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

میگن دختر با پسر رابطه داره پسر نمیگیره خوب با خودش فقط داشتم دیگ نگیرع درک فعلا که داره التماس میکن ...

همه ی پسرا واسه رابطه ی مفت التماس میکنن ، بهش بگو یا بیا خواستگاری یا بیا تموم کنیم ، اقلا تکلیفت روشن باشه خواستگار خوب داشتی رد نکنی

😂🤣🤣

من استاتر رو درک نمیکنم خب بگو زنش شو دیگه راحت کن خودتو هرشب باهاش باش چون الانم در واقع زنشه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اینجا هم سرزنش ها بیشتر از روی بحث اعتقادیش هست

که خب رابطه با نامحرم زنا هست و گناه کبیره

مردمم از روی همین سرزنش میکنن که چرا گناه کبیره کردی

اما خب خدا توبه پذیره🙂

خودت میدونی و خدای خودت

الان ازدواج و عقدی نیس

چرا زنش نمیشی اگه ازت پایین تره پس چرا بهش تمایل داری

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

التماس میکنه ازدواج کن دیگه مناظر چی هستی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نظرم نظرته ولی حس فیک بودن میده تاپیک

چه بگم خواهر من درکش نمیکنم این مدلی ندیده بودم

چرا زنش نمیشی اگه ازت پایین تره پس چرا بهش تمایل داری

چون خانوادش فهمیده بودن رابطه داریم باهام خوب نبودن تازه خوب شدن باید ببینم رفتارشون تا کی ادامه پیدا میکنه اگه خوب باشن قبول میکنم