2777
2789
عنوان

دیروز تاپیک گذاشتم رابطه دارم

1224 بازدید | 65 پست

دیشب تاپیک گذاشتم رابطه دارم و نمیتونم خودمو کنترل کنم اینقد حرفای بد شنیدم که واقعا دیشب تا ساعت ۶ نخوابیدم و کلی گریه کردم همونجا اذان داد و دلم شکست و توبه کردم حتی اگ از قلبم بگذرم نمیزارم دوباره رابطه داشته باشم چون من آدم کافری نیستم گناهه برام عادی شده بود هر چند اذیت میشدم به خاطر مشکلاتم احساس میکردم تنها چیزی که حالمو خوب میکنه رابطس قبل دوستمم با کسی رابطه نداشتم پدرم شیمی درمانی میشه خواهرم به علت خیانت شوهر و دست به زن در حال طلاقه برادرم فوت شده خودم مریضی دارم باید مراعات کنم و اینکه یه خانم نوشته بود نماز میگی به کی به این اونو نفرین کردم واقعا مگه من کی ام منم آدمم گناه کردم درسته گناه بزرگی کردم اما پشیمونم فقط خواستم به خانوما بگم بچه های کوچیکتونو نصیحت کنید که به مردم باج ندن من تو رفاقت با دخترامصد خودمو میذاشتم خوراکیای خودمو تو مدرسه به بقیه میدادم که باهاشون دوست شم با اینکه از لحاظ ظاهری و هیکلی خیلی سرم یعنی همه تعریف میکنن و کارایی که کردمو نمیدونن و سنتی کلی خواستگار دارم ولی دوست پسرمو دوست دارم و میخوام با همون ازدواج کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزیزم ادم ها این جا نظر می دن تو رو که نمیشناسن فقط به اندازه تاپیکی که زدی میشناسنت و نظر می دن... شایدم می خواستن بهت تلنگر بزنن که خب موفق شدن... نتیجه رو در نظر بگیر که خیره انشاله

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

آره عزیزم رابطه ج با نامحرم گناه کبیرس

به لجن میکشونت

خوب کردی ایشالله خوشبخت شی

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

چی بگم عزیزم توبه مردی دیگه امیدوارم فقط شش ماه بعد علایم زگیل نزنی

فقط مراقب خودت باش میبینی شرایط زندگی رو

اگه زیاد نمیتونی خودت کنترل کنی زودتر ازدواج کن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست