2777
2789
عنوان

تا خر هست خرسوارم هست

98 بازدید | 12 پست

تا وقتی اجناس قیمتشون بره بالا و ما مردم به جای تحریم کردن اون جنس بدو بدو بیفتیم دنبالش و دبه دبه ازش بخریم که انبار کنیم که مبادا فردا گرون تر از این بشه خب معلومه که صاحب کارخونه هرروز قیمت رو میکشه بالا...

تا زمانی که می رید تو پیج های اینستاگرامی برای هر استوری بلاگرای مفت خور 20 تا 30 میلیون واریز می کنید معلومه که اونا هم تعرفه هاون رو پایین نمیارن و با همون پول که از جیب من و تو درمیاد.. میان برای من و شما کلاس می ذارن...

تا خر هست.. خر سوارم هست...

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

حق 👌

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اینا ترجیح میدن اجناس رو بریزن دور تا اینکه قیمتش رو برای مردم بیارن پایین

آره دقیقا. دفن کردن جوجه های یک روزه یا ریختن برنجا توی آب نمونه هاشن. مگه با نخریدن چیزی درست میشه؟

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره دقیقا. دفن کردن جوجه های یک روزه یا ریختن برنجا توی آب نمونه هاشن. مگه با نخریدن چیزی درست میشه؟

آره.. به بدبخت شدن محکومیم اصلا.. خیلی ناراحت میشم وقتی فکر میکنم خیلیا هستن که سالی فقط یکی دوبار میتونن گوشت بخورن.. از اون بدتر باید نگران این باشیم با این قیمتا گوشت و حبوبات و برنج از سفره خودمون حذف نشه

کاربری دست دو نفره

والا اینا ترجیح میدن اجناس رو بریزن دور تا اینکه قیمتش رو برای مردم بیارن پایین

مثلا همین میوه فروشی ها ..میوها ها پوسیده و کپک زدن ،حاضرن بریزین دور ولی به یک نیازمندم ندن ..یبار به یکیشون گفتم ..واقعا خوب وقتی داره خراب میشه سریع تخفیف بزن ببرن اسراف میکنن نمیدونم چه عایدشون میشه

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
مثلا همین میوه فروشی ها ..میوها ها پوسیده و کپک زدن ،حاضرن بریزین دور ولی به یک نیازمندم ندن ..یبار ...

نمیدونم واقعا.. اصلا نمیتونم به آینده ی بچم تو ایران فکر کنم.. کل فکر و ذکرم شده مهاجرت حداقل دخترم بتونه زندگی آرومی داشته باشه

کاربری دست دو نفره

تا وقتی یکی خیرتون میکنه و میرید بهش رای میدید اونم بلده ک سوار تون بشه بخورید نوش جون تون تا با چها ...

ببخشیدا مگه گرونی بحث یکی دوساله؟! از سال 94 یهو همه چی شروع کرد گرون شدن.. یادگرفتین سر هرچی اینو بگین

کاربری دست دو نفره

ببخشیدا مگه گرونی بحث یکی دوساله؟! از سال 94 یهو همه چی شروع کرد گرون شدن.. یادگرفتین سر هرچی اینو ب ...

دقیقا از همون سال خر و خر سوار اومدن وسط فک میکنی پزشکیان مال مدیریت گردنه آخه ؟

همچنان همه چی بدست روحانی و دارو دسته اش داره اداره میشه