2777
2789

شوهرم اعتیاد داره منم ولش کردم اومدم خونه بابام هزارتا فحشم بارش کردم الان چند روز گذشته صبح پیام داده ک دارم راحتت میکنم و دیگه م پیامی نداده انلاینم نشده .. حتی حوصله ندارم تا در خونه برم .. قبلا این کارو کرده پدر خودمو خونوادم دراومد تو بیمارستان ..تهشم طلبکارم شدیم .. الان پیام دادم خواهرش بره برادرشو جمع کنه ولی بعید میدونم حتی این کارم بکنن انقد ک خونسردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بره به جهنم

مردی که عرضه نداره ترک کنه

بذار خودشو بکشه

به درررک

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بکشه بدرک

والا بخدا

زندگی ها کم سخت شدن

یکی هم اینطوری

بذار بمیره

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

چقد ناز داره

همینو بگو

بچه داری؟

اگه داری گناهن برو پیشش

اگه هم نداری بعدا عذاب وجدان گیر چون اون گفته ک دارم (راحتت میکنم)

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

به تو ربطی نداره

همینکه پیام دادی به بقیه کافیه

الان بری بیمارستان دیدنش از دفعه بعد هی خودکشی می کنه که تورو بکشونه اونجا

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

قبلا هم این کارو کرده با بابام رفتم رو سرش

دیگه نرو همون موقع رفتی یاد گرفته

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.