2777
2789
عنوان

چاقی صورت

296 بازدید | 29 پست

سلام دوستای عزیزم برای چاقی صورت چی خوبه؟ فقط صورت رو چاق کنه بدن به خصوص شکم و پهلو رو چاق نکنه😁 اگه تجربه ای دارید ممنون میشم به اشتراک بذارید

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
جوانه گندم خیلی شنیدم، فکر میکردم اینم تاثیر ندارهولی دو هفته استفاده کردم صورتم یکوچولو تغییر کردبا ...

ممنونم عزیز، جوانه گندم فقط صورت رو چاق میکنه؟ روی بدن تاثیر نداره؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جوانه گندم خیلی شنیدم، فکر میکردم اینم تاثیر ندارهولی دو هفته استفاده کردم صورتم یکوچولو تغییر کردبا ...

لطفا روش مصرفت رو بگو

خواهش✨نه اصلا هیچ تاثیری رو بدن نداره واسه صورتم به زور اثر میزاره 😂

مرسی☺️🌷

لطفا روش مصرفت رو بگو

حدودا یک ساعت بعد از ناهار و شام

یک قاشق غذاخوری پودر جوانه یا یک قاشق سه شیره

میتونی با یک لیوان شیر بادام هم بخوری

شیر عادی هم میشه

با اب نخوری ک انگار هیچ تاثیری نداره

حدودا یک ساعت بعد از ناهار و شامیک قاشق غذاخوری پودر جوانه یا یک قاشق سه شیرهمیتونی با یک لیوان شیر ...

مرسی جوانه گندم رو از عطاری بگیرم؟

✨ اره من از عطاری گرفتم مارک (بین استار) بود

مرسی عزیزم 💚😘

سلام عزیزم همون کاربری هستم که دیشب گفتم روش درس کردن کیک یخچالی بهم بگید اگه برات زحمت نمیشه تو همی ...

سلام گلم خوبی🌷 دیشب تاپیک ترکید؟ صبح چک کردم دیدم ترکیده🤭

کیک یخچالی:

پنج قاشق نشاسته ذرت، یک قاشق آرد قنادی یا گندم

شش لیوان شیر سرد

چهار ق کاکائو، یک قاشق قهوه (اختیاری و قابل حذف).

یک لیوان شکر

سه بسته بیسکوییت پتی بور ترجیحا کاکائویی

همه رو داخل قابلمه میریزیم با همزن دستی میزنیم صاف صاف بشه بعد میذاریم رو اجاق با حرارت متوسط مدام هم میزنیم مثل فرنی بشه یه ملاقه از مایه رو برمیداریم چهار پنج قاشق خامه صبحانه میزنیم مخلوط که شد به قابلمه اضافه میکنیم و یه کم وانیل میزنیم . ظرف مورد نظر (من خورشت خوری کریستال که مستطیلی شکله استفاده میکنم) کف ظرف رو یه ملاقه مایه میریزم بیسکوییت ها رو می چینم دوباره یه ملاقه مایه شکلاتی میریزم و یه لایه بیسکوییت... دو تا موز رو حلقه حلقه میکنم و روی بیسکوییت ها میچینم (موز قابل حذفه ولی باشه خوشمزه تر میکنه) به همین ترتیب میچینم تا مایه و بیسکوییت تموم بشه روشو سلفون میکشم میذارم یخچال یه شب بمونه موقع سرو تزیین میکنم با گردو،پودر گل سرخ،پودر نارگیل، ترافل، اسمارتیز هر چی دوست داشتی نوش جان😋