کیک_یخچالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 8804 عنوان چاقی صورت 49 بازدید | 11 پست سلام دوستای عزیزم برای چاقی صورت چی خوبه؟ فقط صورت رو چاق کنه بدن به خصوص شکم و پهلو رو چاق نکنه😁 اگه تجربه ای دارید ممنون میشم به اشتراک بذارید مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍 امروز | 10:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goooliii1 عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 2178 جوانه گندم خیلی شنیدم، فکر میکردم اینم تاثیر ندارهولی دو هفته استفاده کردم صورتم یکوچولو تغییر کردباید سه ماه بخوری تا کامل معلوم بشه
کیک_یخچالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 8804 جوانه گندم خیلی شنیدم، فکر میکردم اینم تاثیر ندارهولی دو هفته استفاده کردم صورتم یکوچولو تغییر کردبا ... ممنونم عزیز، جوانه گندم فقط صورت رو چاق میکنه؟ روی بدن تاثیر نداره؟ مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
کیک_یخچالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 8804 جوانه گندم خیلی شنیدم، فکر میکردم اینم تاثیر ندارهولی دو هفته استفاده کردم صورتم یکوچولو تغییر کردبا ... لطفا روش مصرفت رو بگو مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
goooliii1 عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 2178 ممنونم عزیز، جوانه گندم فقط صورت رو چاق میکنه؟ روی بدن تاثیر نداره؟ خواهش✨نه اصلا هیچ تاثیری رو بدن نداره واسه صورتم به زور اثر میزاره 😂
کیک_یخچالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 8804 خواهش✨نه اصلا هیچ تاثیری رو بدن نداره واسه صورتم به زور اثر میزاره 😂 مرسی☺️🌷 مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
goooliii1 عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 2178 لطفا روش مصرفت رو بگو حدودا یک ساعت بعد از ناهار و شامیک قاشق غذاخوری پودر جوانه یا یک قاشق سه شیرهمیتونی با یک لیوان شیر بادام هم بخوریشیر عادی هم میشهبا اب نخوری ک انگار هیچ تاثیری نداره
کیک_یخچالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 8804 حدودا یک ساعت بعد از ناهار و شامیک قاشق غذاخوری پودر جوانه یا یک قاشق سه شیرهمیتونی با یک لیوان شیر ... مرسی جوانه گندم رو از عطاری بگیرم؟ مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
goooliii1 عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 2178 مرسی جوانه گندم رو از عطاری بگیرم؟ ✨ اره من از عطاری گرفتم مارک (بین استار) بود
کیک_یخچالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 8804 ✨ اره من از عطاری گرفتم مارک (بین استار) بود مرسی عزیزم 💚😘 مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍