2777
2789
عنوان

قیمت طلا

489 بازدید | 38 پست

دیروز نظرمو گفتم کف قیمت روی 14200 بود و چون کانال قبلی رو شکونده بود امکان اینکه بیاد پایین تر وجود نداشت مگر اتفاق خاصی بیفته و چون رو به صعود هست هدف بعدی 16 یا 16300 هست که ممکنه اصلاح ریزی این وسط مثل همون 14200بده یعنی بیاد روی 15200....و اینکه شرایط اصلا تحلیل پذیر نیست نمیدونم چرا اینقدر بالا میره همش

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تایم ۴ساعته یه باکس که بکشی تا ۱۶۵۰۰ ضعیف که بره اصلاح قوی میده ولی اگر پر قدرت شکوند دیگ تمومه

ولی خب چندتا اردر بلاک هست که ۱۴۵۰۰ممکنه بهش برسه البته کلی نقدینگی هم پایین ترش هست ولی خب

اینجا بستگی به خبرای سیاسی هست

ممکنه تا ۲۰ بره؟

کلا نگهداری اگر میکنید بلند مدتی باشه ،ما مهرماه میگفتیم سال دیگه این موقع هر گرمش میشه 18 ملیون ولی الان میگیم ممکنه بشه 25icon

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
تایم ۴ساعته یه باکس که بکشی تا ۱۶۵۰۰ ضعیف که بره اصلاح قوی میده ولی اگر پر قدرت شکوند دیگ تمومه ولی ...

دقیقا هر خبر سیاسی یه ملیون اینور اونور میکنه

تایم ۴ساعته یه باکس که بکشی تا ۱۶۵۰۰ ضعیف که بره اصلاح قوی میده ولی اگر پر قدرت شکوند دیگ تمومه ولی ...

من عصر دارم میفروشم

نیاز دارم به پولش

خوبه به نظرتون ؟

رشد ۱۵ برابر داشته تا حالا برام

یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"

دارن خر داغ میکنن

بنظرم بخاطر ماجرای برکناری فرزین هم هست این همه میره بالا

والا من پیگشو نیستم و نمیتونم بگم میرزه یا میره بالا

من کلا همیشه میگم طلا بلند مدتی باشه و فکر کنند که ندارنش

کلا نگهداری اگر میکنید بلند مدتی باشه ،ما مهرماه میگفتیم سال دیگه این موقع هر گرمش میشه 18 ملیون ولی ...

نگهداری که نه زیاد ندارم ففط ۴ یا ۵ گرم خیلی دوس داشتم زیادش کنم ولی دیگ نمیشه🥲