2777
2789
عنوان

قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگهداری که نه زیاد ندارم ففط ۴ یا ۵ گرم خیلی دوس داشتم زیادش کنم ولی دیگ نمیشه🥲

پولشو میخوای چیکار کنی ؟اگه لازم نداری بزار بمونه

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
واسه حفظ ارزش سرمایس دیگالان فکرمیکنی تو سودی میری تو سوپری میگه یه پاکت شیر ۷۰۰تومم

نه دیگه از ریال فقط در میاریم پولو بی ارزش نشه .ملک سال دیگه 50 درصد میره روش

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
۱۵۰تا که رسید ممکنه اصلاح سنگین بده

بهتر بخدا از اینا بعید نیس یهو بالای بورس سر مردم بیارن

سایت خرید و فروش آنلاین طلا میلی رو احتمالا شنیدید با ۱۵۰۰۰ تومن هم میتونید طلا سیو کنید و اوضاع طلا هم که افتضاحه هر ساعت دیگه داره میره بالا اگه موقع ثبت نام کد هدیه milli-kim5o بزنید بهتون ۵ سوت طلا رایگان هدیه میده و دوسر برده همون مرحله اول باید وارد کنید واقعا الان خرید ۱ گرم طلا هر سخت شده این خوبه باز ارزش پول خرد ها هم حفظ میشه کارمزد هم نداره