2777
2789
عنوان

پدر مادر شوهرم به همه چی گیر میدن

117 بازدید | 10 پست

چند روز اومده بودن خونمون حتی به اینکه پسرم از امتحان اومد گفتم امتحانت چطور بود گیر دادن که ما چند تا بچه بزرگ کردیم ازشون نپرسیدیم امتحانت چطور بود و اینا پسرم دبیرستانه من با روی خوش فقط گفتم امتحانت چطور بود پسرم گفت خدارو شکر

امروز به پسرم گفتم خدایی به همه چی گیر میدن پسرم گفت چی گفتن اینا همیشه پشت اونا درمیاد با اینکه خیلی ناحقن ومن توی زندگیم خیلی با پسرم مهربون بودم الان کلی گریه کردم از دست پسرم چرا اینطوره فک کنم محبت زیادی بهش میکنم سواستفاده کرده خدایی من حق داشتم ناراحت شدم از حرف پدر شوهر مادر شوهرم؟؟

نباید غیبت پدرمادربزرگش رو پیشش میکردی

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید غیبت پدرمادربزرگش رو پیشش میکردی

شما چی میگی من مادرشم بهم بی احترامی کنه به خاطر اوکا چطور وقتی میبینه من اذیت میکنن تو روی اونا واینمیسه به نظرم محبت زیادی بهش کردم فک میکنه تحت هر شرتیط من هستم دیگه یه مدت میخوام باهاش سرد بشم

پدر شوهر مادر شوهرم یه چایی میریزم بیست بار بهم عوض میکنن یه وضعین خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

شما چی میگی من مادرشم بهم بی احترامی کنه به خاطر اوکا چطور وقتی میبینه من اذیت میکنن تو روی اونا وای ...

بنظرم چون ادم خوبی هستی خدا بلافاصله مجازات غیبت کردن رو کرده ک به خودت بیای و دیگه غیبت نکنی

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

بنظرم چون ادم خوبی هستی خدا بلافاصله مجازات غیبت کردن رو کرده ک به خودت بیای و دیگه غیبت نکنی

خواهشا شما امر به معروف نکن من اینقدر حالم بده شما هم اینجوری میگی

اونا اصلا مومن نیستن تو عمرشون ده بار نماز نخوندن

خواهشا شما امر به معروف نکن من اینقدر حالم بده شما هم اینجوری میگیاونا اصلا مومن نیستن تو عمرشون ده ...

مادر شوهرم کلا زیاد به بچه هاش توی عمرش رو نداده اتفاقا خیلی هم بچه هاش ازش میترسن به نظرم محبت از حد بگذره نادان خیال بد میکنه منم زیادی به پسرم محبت میککه فک کرده مامانم همیشه دوستم داره با هر کاری

خواهشا شما امر به معروف نکن من اینقدر حالم بده شما هم اینجوری میگیاونا اصلا مومن نیستن تو عمرشون ده ...

همینکه مسلمون باشن غیبت حرام میشه

سوالتون چیز عجیبی نیست مامان منم میپرسید الان با اینکه متاهلم اگر امتحانی داشته باشم یا کار مهمی میپرسه چطوری بود از خواهرام هم میپرسه به نظر منم درستش اینه پرسیده بشه اینم یهجور محبت هست که بگی حواسم بهت هست برام مهمی

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سوالتون چیز عجیبی نیست مامان منم میپرسید الان با اینکه متاهلم اگر امتحانی داشته باشم یا کار مهمی میپ ...

اتفاقا منم گفتم بهشون اگه نپرسم پسرم میگه بی تفاوتی نسبت به من فورا پدر شورم با عصبانیت گفت از بس ازش پرسیدی😳 کلا نرمال نیستن