2777
2789
عنوان

ذهنم یهو درگیر شد ینی واقعا پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم بد میشه اینجور پسرا رو میبینم واقعا نظرمو در مورد بودن با کسی یا ازدواج عوض میکنن

باعث شد دیگه نتونم ب کسی اعتماد کنم تصورم رو راجب همه بهم زد دیگ نمیتونم ب کسی باور کنم و عشق برام بی معنا شده انگا

حالم بد میشه اینجور پسرا رو میبینم واقعا نظرمو در مورد بودن با کسی یا ازدواج عوض میکنن

پسرا میرن سراغ اینجور دخترا که دیگه نیازی به ازدواج نداشته باشن برا همینه بیشتر پسرا هیز و دخترا خرابشدن

یا خدا بدبخت شدییم ک دهه ۷۰ ۶۰ این بود پس وای ب حال جدیدا

😔😔😔

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ده هشتادیا اوضاعشون خیلی خیته خودمم هشتادیم

دهه ب دهه داره اوضاع بدتر میشه

خیالت راحت برا مام خیت بود و هست

میدونی بدیش چیه

دهه شصتیا و هفتادیامون دارن با دخترای دهه ۸۰ و ۷۰ ب ما خیانت میکنن

😔😔😔

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

پسرا میرن سراغ اینجور دخترا که دیگه نیازی به ازدواج نداشته باشن برا همینه بیشتر پسرا هیز و دخترا خرا ...

از اینجور دخترا منظورتون من بوودم؟

ما همو از نزدیک ندیده بودیم، و این ک قصد ارتباطمون ازدواج بوود و اصلا حرف خارج از عرف زده نشد هیچ وقت . احساس پاکی بود ولی اون با خیانت و لاس زدنش با بقیه خرابش کرد

دهه ب دهه داره اوضاع بدتر میشهخیالت راحت برا مام خیت بود و هستمیدونی بدیش چیهدهه شصتیا و هفتادیامون ...

وای بخدااااا دیگ امیدی نیست . تموم شد رفت

دیگه تمووووم مرد جماعت برای من مُرد .

بیشرفای تنوع طلب اشغال ها .

میرن سراغ زن جوون تر از زن خودشون کصافطا برن بمیرن

وای بخدااااا دیگ امیدی نیست . تموم شد رفتدیگه تمووووم مرد جماعت برای من مُرد .بیشرفای تنوع طلب اشغال ...

البته هستن کسایی ک زن خوشگل خوش هیکل دارن میرن با سن بالای بدهیکل اونم زیاد دیدم

وای بخدااااا دیگ امیدی نیست . تموم شد رفتدیگه تمووووم مرد جماعت برای من مُرد .بیشرفای تنوع طلب اشغال ...

من عکسم رو پروفایلمه

۲۹ سالمه متولد ۷۵

خیانت دیدم

دختره اصلا درحد من نبود

با عمل یکم اوکی بود بازم ب من نمیرسید

تیپاش درمقابل من هیچ بود

البته شوهرمگردن نگرفت کارشو