2777
2789

که صدارو کامللل نشنوی یا خیلیییی صدارو کاهش بده

قیمتشم مناسب باشه ...

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

یه مدل هست کاملا ژلاتینی تو حفره گوش فشار بدی شکل میگیره

از اونا

البته طولانی نذار

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مدل هست کاملا ژلاتینی تو حفره گوش فشار بدی شکل میگیره از اونا البته طولانی نذار

اسمشون رو برم بگم چی؟ داروخونه گیر میاد؟

چندن حدودا؟؟

چقدر دووم میارن ؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

من چون بلند درس میخونم نمیتونم از گوش گیر استفاده کنم اخه برای اینکه بفهمم باید حتما صدای خودمو بشنوم

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
اسمشون رو برم بگم چی؟ داروخونه گیر میاد؟چندن حدودا؟؟ چقدر دووم میارن ؟

اون دوستمون گفت سیلیکونی هست جنسش.

چهارتا داخلش هست اگر تمیز نگهداری حدود ۵ـ۶ ماه میتونی بذاری ولی پرز میگیره یه کم

من اول امسال خریدم 180تومن

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

سیلیکونی های کوچولو که میرن داخل گوش خیلی خوبن، نباشن من روانم نابود می شه

چند گرفتی؟؟؟

از کجا بگیرم ؟

بگم گوش گیر سیلیکونی میخام؟

کامل صدارو قطع میکنه؟

از اون زرد های اسفنجی نگیر این دفعه کلا قایم کن گوشگیرت رو بعد هر استفاده

چشم 🥲

من چون بلند درس میخونم نمیتونم از گوش گیر استفاده کنم اخه برای اینکه بفهمم باید حتما صدای خودمو بشنو ...

عزیزممم😂😂😂😂😂

اتفاقا منم مثل شما بودم دیدم اینجوری خسته کنندس کنارش گذاشتم

چند گرفتی؟؟؟ از کجا بگیرم ؟ بگم گوش گیر سیلیکونی میخام؟کامل صدارو قطع میکنه؟

فکر کنم داروخونه ها و لوازم پزشکی ها داشته باشن من خودم نخریدم از محل کار همسرم داده بودن. صداهای بلند رو کامل قطع نمی کنه برا صداهای معمولی و آروم خوبه، من صدا بیزاری دارم تو خونه خیلی استفاده می کنم

اون دوستمون گفت سیلیکونی هست جنسش.چهارتا داخلش هست اگر تمیز نگهداری حدود ۵ـ۶ ماه میتونی بذاری ولی پر ...

وای خیلیه برام 180 تومن که 🥲🥲

دوتا داخلش باشه گیر میاد نصف قیمت باشه؟

وای خیلیه برام 180 تومن که 🥲🥲دوتا داخلش باشه گیر میاد نصف قیمت باشه؟

😶😶😶چی بگم

باید بپرسی

فکر کنم داروخونه ها و لوازم پزشکی ها داشته باشن من خودم نخریدم از محل کار همسرم داده بودن. صداهای بل ...

منم مثل شماهم روانم میریزه بهم کلا 😔💔

از بس دعوا و صدا تلویزیون و اینا هست تو خونه