2777
2789
عنوان

رمانتیک ترین کاری که همسرتون کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 86 پست
شب ساعت ۲ صب نشسته بودیم ی ریلز تو اینستا اومد بالا از قشم بود گفتم عاشق اینم برم قشم گفت جمع کنید ب ...

راهتون تا قشم چقدره؟

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

یادش بخیر اخرین بار چهار سال قبل بود تولدم بود برام طلا گرفت و خونه مادر شوهرم برام جشن گرفتن نمیدون ...

الهی بگردم چی شد اگر دوست داری بگو بله که چشم زخم بوده عزیزم هیچ کار نکردی ؟؟تخم مرغی بشکنی خونی بکنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شک نکن چشم خوردی چشم نظرواقعیه من خواهرخودم خیلی چشمش شوره واقعادرعذابم

چقدر بد خواهرت اینجوری باشه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

شوهر من از این کارها زیاد میکنه اما یکیش که خیلی یادم مونده این بود که وقتی بینی ام رو عمل کرده بودم شبش نمی تونستم نفس بکشم و خیلی اذیت بودم شوهرم کل شبو نخوابید وقتی بیدار شدم یهو دیدم آبمیوه گرفته ریخته توی بطری گذاشته بالای سرم خودش هم نشسته داره نگاهم میکنه کلی گریه کرده بود و صورتش خیس بود.

راهتون تا قشم چقدره؟

تهرانیم

۱۵۰۰ ،۶۰۰ کیلومتر🤪🤪🤪عین دیوونه ها با ماششین خودمون رفتیم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

برا من جینگول بازی زیاد کرده

اخریش نصف شب هوس جیگر کردم ماشینش خراب بود با موتور دنبالم اومد کلاه و گذاشت سر من تصادف کردیم چونش پاره شد

یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی!

شوهر من شاید سالی یه بار..اونم اگه من درحال مرگ باشم

شوهر منم اهل محبت سوپرایز تولد روز زن و.... اینا هیچکدوم نیست کلا براش محبت و و اینا تعریف نشده هست کاملا خنثی هست نسبت به همه چی به شدت درون گرا هست

اما ازش میخوام ظرف بشوره هی میگه بزار بعدا بزار بعدا میبینم دیگه سینک داره پر میشه خودم بلند میشم میشورم

برا من جینگول بازی زیاد کردهاخریش نصف شب هوس جیگر کردم ماشینش خراب بود با موتور دنبالم اومد کلاه و گ ...

وااا چرا میگی سر تو عادت نکن هر اتفاق بد و بندازی گردن خودت یا دیگرون فقط اتفاق بوده همین