2777
2789
عنوان

🌸من به صرف بودنم ارزشمندم

48 بازدید | 6 پست

🌸ارزش من نه در ظاهر من و نه در تلاشهای من است ، من به صرف بودنم ، ارزشمندم

اینکه ارزشت را از چیزی دیگر بگیری ، عین بی ارزشی ست

حالا ان چیز ارایش و لباس و جمع باکلاس باشد ، یا تلاش پرثمر و دستاوردها

ارزش انسان به تقوا و عمل های نیک و خیرش هست

این طوری گرانمایه و گرانبها میشه

و الا خیلی آدم ها جدا از رفتار و اعمال شون

یک آدم هستند

اون چیزی که شما رو متمایز میکنه

اعمال شماست

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارزش انسان به تقوا و عمل های نیک و خیرش هستاین طوری گرانمایه و گرانبها میشه و الا خیلی آدم ها جدا از ...

"به نظرم هر دو درستن. ما به صرف انسان بودن ارزشمندیم، اما با اعمال نیک میتونیم این ارزش رو به اوج برسونیم و یه اثر مثبت از خودمون به جا بذاریم."

"به نظرم هر دو درستن. ما به صرف انسان بودن ارزشمندیم، اما با اعمال نیک میتونیم این ارزش رو به اوج بر ...

انسان به صرف اشرف مخلوقات بودنش

گل سر سبد هستی هست

و ذات وفطرت پاک داره

اما به مرور اینو آلوده میکنه

یکی مثل شمر که امام حسین ع میکشه و

افرادی مثلا جنایتکار و یا شیطان پرست و ...

ظرف وجودشان رو آلوده کردن

فطرت اولیه پاک بوده

بعد دیگه صرف بودنشان نه تنها ارزشی نداره

بلکه اگر دنیا از لوث وجودشان پاک بشه

زیباتر هم هست .و وجودشان مایه عِقاب شان میشه

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

این شعار ها از روانشناسی زرد میاد صرف بودن ارزشی نداره آدم باید با افکار و اعمال درست ارزش آفرینی کن ...

منظورم این نبود که صرفاً با وجود داشتن میشه یه آدم ارزشمند بود. اتفاقاً معتقدم که افکار و اعمال درست و تلاش برای ارزشآفرینی خیلی مهمه. اما فکر میکنم قبل از هر تلاشی، پذیرش خودمون و دوست داشتن خودمون هم لازمه. این پذیرش بهمون کمک میکنه با اعتماد به نفس بیشتری قدم برداریم و ارزشهای واقعیمون رو نشون بدیم. شاید این دیدگاه از روانشناسی مثبتگرا نشأت میگیره، نه روانشناسی زرد. به هر حال، ممنون از نظرت، باعث شد بیشتر به این موضوع فکر کنم

انسان به صرف اشرف مخلوقات بودنش گل سر سبد هستی هست و ذات وفطرت پاک دارهاما به مرور اینو آلوده میکنه ...

نکته خیلی مهمی رو مطرح کردی. حق با توئه که انسان با یه فطرت پاک به دنیا میاد، اما متاسفانه میتونه این پاکی رو آلوده کنه و کارهایی انجام بده که نه تنها ارزشی نداره، بلکه حتی مایه عذاب خودش و دیگران میشه.

منظور من از پذیرش خودمون این نبود که هر کاری که میکنیم رو توجیه کنیم. بلکه میخواستم بگم که حتی اگه اشتباهاتی هم کردیم، باز هم یه کورسوی امید برای بهتر شدن وجود داره. شناختن نقاط ضعف و تلاش برای اصلاحشون، همون ارزش آفرینیه.

در مورد افرادی که به شدت آلوده شدن و دیگه امیدی بهشون نیست، متاسفانه حق با توئه که ممکنه نبودشون به نفع دنیا باشه. اما من هنوز معتقدم که همه ما یه پتانسیل برای خوبی داریم و باید برای شکوفا کردنش تلاش کنیم