فتانهsadat مدیر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1367 عنوان بیاید بگید این خریتو بکنم یا نه🤔😂😂😂😪 | مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 109 پست موهام تا زیر باسنمع حدودا یک متره برم کوتاه کنم؟سه سال و نیم پیشم موهام تا بالای باسن بود رفته بودم خرید بیرون یهو رفتم تو ارایشگاه گفتم پسرونه بزن 😂اینم بگم حجم موهام زیاده و خیلییی سنگینه رسیدگی هم بهشون سخت شده هر دفعه شونه زدن نیم ساعت وقتمو میگیرهحموم که نگمممخشک کردن بعد حموم😪😂 1404/10/07 | 04:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فتانهsadat مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1367 نه اخه نسبت به تایپکت من خیلی فکر میکردم زیاد تره اهاباشه عزیز موی من صافه و اصلا وزی ندارهموب فر اگر حجمش زیاد دیده بشه بخاطر وزیه مو هستش که پف میکنهشایدم حق باشماس
فتانهsadat مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1367 بچههااا یه چیزی تا میتونین موهاتونو از دست دشمناتونجمع کنید با یه دونه مو میتونن طلسمتون کننیهویی یا ... ینی تاره موهارو؟وای چه وحشتناکپس اینایی که میریم پیششون برا کوتاهی یا مثلا براشینگ و اینا چی؟
mary_24fj عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 687 اهاباشه عزیز موی من صافه و اصلا وزی ندارهموب فر اگر حجمش زیاد دیده بشه بخاطر وزیه مو هستش که پف میکن ... حرف توام متوجه ام من جو گیر شدم عکسمو فرستادمکاش هی نیاد😶🌫️
فتانهsadat مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1367 حرف توام متوجه ام من جو گیر شدم عکسمو فرستادمکاش هی نیاد😶🌫️ 😂😂😂عیب ندارهالان دیدم عکستونو من تابحال رنگ نزاشتم موهامو شب عروسیمم موهام کلا ۱۰سانت بود همش اکستنشن بود رنگه مشکی😑😂حس میکنم رنگ موهارو از بین میبرهتابستون میخواستم برم رنگ کنم دلم نیومد
mary_24fj عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 687 😂😂😂عیب ندارهالان دیدم عکستونو من تابحال رنگ نزاشتم موهامو شب عروسیمم موهام کلا ۱۰سانت بود همش اکس ... جدی عکسم کجاسمیتونی حذفش کنی🥲😶🌫️
sabztire1234 عضویت: 1404/09/17 تعداد پست: 790 ینی تاره موهارو؟وای چه وحشتناکپس اینایی که میریم پیششون برا کوتاهی یا مثلا براشینگ و اینا چی؟ خب اونا که نه اونا که ترو نمیشناسن دشمنی باهاتونندارن فک کن جمع فامیل نشستی موهاتم که بازهیکی به بهانه یی که کنارت بشینه یا مثلا چقد موهات قشنگه یک تار موتو میکنه کنون تار مو درد ندارهیا کنار شالت پیدا میکنه دیگ کاری میکنه که نباید
فتانهsadat مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1367 جدی عکسم کجاسمیتونی حذفش کنی🥲😶🌫️ نه من نمیتونم تو صفحهی چهاره خودت برو ببین میتونی زیر سه دقه میشه پاک کرد
فتانهsadat مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1367 خب اونا که نه اونا که ترو نمیشناسن دشمنی باهاتونندارن فک کن جمع فامیل نشستی موهاتم که بازهیکی به بها ... ای بابا چقد سمپس پیش آشنا نریم ارایشگاهچقد بد اصلا به فکرم خطور نکرده بود تاحالا
مهژین عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 8385 اگه سالمن ازت میخرن دختر دایی من ۳۰ تومن فروخت چند ماه پیش تازه میگفتن بیشتر باید میفروخت ✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨
فتانهsadat مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1367 اگه سالمن ازت میخرن دختر دایی من ۳۰ تومن فروخت چند ماه پیش تازه میگفتن بیشتر باید میفروخت تهرانه دخترداییتون؟اگر اره میشه ادرس یا شماره بگیرید برام ارسال کنید؟
sabztire1234 عضویت: 1404/09/17 تعداد پست: 790 ای بابا چقد سمپس پیش آشنا نریم ارایشگاهچقد بد اصلا به فکرم خطور نکرده بود تاحالا خوب آرایشگاهها تورو نمیشناسن دشمنی باهات ندارنواقعن بیکار نیستن برن دنبال طلسم بعضی آدما مثل فامیلا بیکارن
مهژین عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 8385 تهرانه دخترداییتون؟اگر اره میشه ادرس یا شماره بگیرید برام ارسال کنید؟ نه شهرستانیم ✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨
mary_24fj عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 687 نه من نمیتونم تو صفحهی چهاره خودت برو ببین میتونی زیر سه دقه میشه پاک کرد 🥲پاک نمیشهو اینکه من کوچولوش کردم چرا بزرگگگ میشه
فتانهsadat مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1367 خوب آرایشگاهها تورو نمیشناسن دشمنی باهات ندارنواقعن بیکار نیستن برن دنبال طلسم بعضی آدما مثل فامیلا ... اره دیگه