2777
2789
عنوان

درس نمیخونم چیکار کنم

121 بازدید | 14 پست

همه زندگی و حال و اینده و گذشتم به درس ربط داره

ینی باید بخونم

راه برگشتی وجود نداره

بازم نمیخونم

یروز میگم برم کتابخونه باز میگم نه

دوسه روز تو خونه میخونم باز ول میکنم

نمیدونم چ کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون قدرم همه چیز به درس ربط نداره تو زندگی

ولی اگه علائم افسردگی داری پیش روانشناس برو

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نمیدونم والاب هرکاری علاقه دارم جز درس خوندن و یجا نشستن😂😂

ببین درس خواندن حالا تاثیر داره ولی بعضی ها هم درس میخونن و بیکار میشن بیشتر مخصوصا زن ها و مرد های مجرد درس میخونن برا ازدواج که مرد بهشون نگه بیسواد.... ولی نگاه کنار درس برا خودت رزین یاد بگیر گردنبند درست کن بفروش وسایل آرایشی من برا دختر عموم پیج درست کردم و پیجش گرفت البته در صورتی که هدفت پول در آوردن

🌴🌴🌴🇮🇷

چطور نسبت به مشکلات بی تفاوت باشیم ؟🥲

به آیندت فک کن

اگه یه رشته خوب قبول شی زندگیت کلی تغیر میکنه با ادمای سطح بالا آشنا میشیی..مستقل میشی و خیلیی چیزای دیگه

کاربری دست چند نفره