2777
2789
عنوان

یه سوال پیش اومده برام

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 30 پست

چه دل گنده ان

من فقط به دوستام گفتم خواستگار دارم

ینی رابطمون یجوری بعد اون حرف خراب شد و صدبار کات کردیم و قهر و جنگ و دعوا که گفتم چه غلطی کردم به این حسودا گفتم

بخدا چشممون زدن مرد به اون مهربونی و عاشق شده یه آدم دلسرد و قهرقهرو

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و بتازگی به خواستگارش جواب رد داده و حال روحیش زیاد خوب نیست و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

دوست من خیلی با شوهرش اختلتف داشت شوهره کتکش میزد انقدر میگفت محبت نمیکنه و بی محلی میکنه بهم ولی استوری هاش همه عاشقانه بود از اینا که چشم حسود دور 🤣

مورچه تی استوری عاشقانه میذاشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین دقیقا انقد از اینا میزاشت دیگه خسته شدم انفالوش کردم باز منو دید گفت چرا انفالوم کردی گفتم ببخ ...

رودر وایسی نداشته باش گلم

با هیچکس!

خیلی راحت انفالو کن

و خیلی راحت هم بگو

ترجیح میدم پیج های مفید رو بیشتر توی اینستام دنبال کنم

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
دوست من خیلی با شوهرش اختلتف داشت شوهره کتکش میزد انقدر میگفت محبت نمیکنه و بی محلی میکنه بهم ولی اس ...

😂😂😂

دختر خالم یه سری یه پستو اد استوری کرده بود

نوشتش این بود

حسودی؟تو برای داشتن شوهری مثل شوهر من باید کل عمر دنبال دعانویس باشی

واکنش من🙂🤣

تو همان به دل نشسته ی منی،تا ابد🤍🫀 عشق من♥️🫂️🥹

در یه حد کم حالا نشونه قدردانیه میذارن همسرشون ببینه ذوق کنه ولی بعضیا دیگه شورش رو درمیارن هم خزه هم دقیقا همون دسته ای هستن که به خون هم تشنه ن میخوان چش فک و فامیل شوهر رو دربیارن

ببین نمیشه قضاوت کرد الان مثلا خودم میدونم ۳ ۴ تا دشمن و حسود دارم که دوس دارن من دپبذارمیا با شوهرمجنگ کنم و جدایی منم از لجشون عاشقانه میذارم البته تگنمیکنم فقط میخوام حالشون بد بشه😂

چه دل گنده انمن فقط به دوستام گفتم خواستگار دارمینی رابطمون یجوری بعد اون حرف خراب شد و صدبار کات کر ...

منم خیلی به چشم زخم اعتقاد دارم

دقیقا مثل شما به دوستم یه چیزیو گفتم فرداش کاملا عوض شد قضیه

ببین نمیشه قضاوت کرد الان مثلا خودم میدونم ۳ ۴ تا دشمن و حسود دارم که دوس دارن من دپبذارمیا با شوهرم ...

بزارشون دوستان صمیمی که قشنگ به خودشون بگیرن😉😂😂

منم خیلی به چشم زخم اعتقاد دارم دقیقا مثل شما به دوستم یه چیزیو گفتم فرداش کاملا عوض شد قضیه

مثلا میبینم بلاگرا انقد از خونه زندگی و پول و عشقشون تو پابلیک میذارن کرک و پرام میریزه

تاحالا از هرچی تعریف کردم از دماغم اومده

جرئت نمیکنم از زندگیم چیزی بگم یهو یکی بدبختیامونم چشم نزنه بدتر شیم

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و بتازگی به خواستگارش جواب رد داده و حال روحیش زیاد خوب نیست و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍