7mah_banoo مدیر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 3222 عنوان کیا ماست خودشون درست میکنن کمک😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 108 پست تاحالا درست نکرده بودم بلد نبودم 😭مادرشوهرم ورداشت با یک دبه بزرگ شیر اومد میدونست باد نیستما ک ماست درست کنم. منم میترسیدم خراب بشه تو نت زدم فهمیدم چ کار کنم ولی بازم گفتم خراب نشه بزار خودش درست کنه ( بماند ک تیکه هم انداخت ) خلاصه ساعت ده زیر پتو رفتن گفت ۱ بیدار باشی اگه گرفته بود پتوهارو از دورش بردار ... منم تا ۱۲/۳۰ بزور خودمو بیدار نگه داشتم بعدش خابم برد 😭😭 ۲/۳ بیدارشدم دیدم هنوز شله شوهرمو بیدار کردم میگه فاتحه خوندی 😭چکار کنم خانوما مادرشوهرمم جرئت ندارم بیدار کنم 1404/10/07 | 03:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختران_بهشتی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 18164 نه خود مادره زد دیگه بلد بوده حتما .. الان زیر پتو باشه همچنان؟ بله تا صبح میبنده اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فاطماهستم۲۲ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 852 چقدر بدم میاد وقتی استرس دارم یکی پیاز داغشو زیاد کنه خب به شوهرت بگو تو که بلد بودی زود تر پا میشدی
عشق_به_بشریت عضویت: 1404/09/03 تعداد پست: 3042 انگشتت و یه کم فرو ببر تو ماست باید یه کم دستت و بسوزونه ولی نه زیاد .اون موقع پتو رو بردار
7mah_banoo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 3222 وا خب تو یکی دو ساعت ک نمی بنده من شب بزنم تا نماز صبح میمونه زیر پتو بابایم بر میدارهمن دوست دارم ی ... جدی؟؟ اخه گفت سه ساعته میبنده بخدا میترسم صبح هزارتا تیکه بارم میکنه ک چرا بیدارم نکردی الان بیدارش کنم اخم و تخم میکنه ..موندم
خدایا_منتظر_معجزتم عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3519 بزارش تا صبح حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
7mah_banoo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 3222 آب عزیزمآب دیگه 🙄یه کتری آب بذار بجوشه خب بعدش چکار کنم ماستارو
شیلا۳۱ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 2794 نمیدونم بخدا خودش زد .. حالا صبحم پاشه نمیدونم چی در انتظارمه قورتم میده ول کن بابا شریک عمرت ک نیس یه دبه ماست دیگه نشد دوغ کن من چندین سال ماست میزنم کش دار غلیظ همه میخورن لذت میبرن یه وقتایی خراب درمیاد نمیگیره ناجور میشه مامانم میگه چشم بوده خورده ب ماست تو!
7mah_banoo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 3222 چقدر بدم میاد وقتی استرس دارم یکی پیاز داغشو زیاد کنه خب به شوهرت بگو تو که بلد بودی زود تر پا میشدی مادرشم میشناسه دقیقا .. حالا منم خابم نمیبره از استرس
عسلتنها عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 38980 خب بعدش چکار کنم ماستارو گفتم گلآب رو به مقدار خیلی کم اندازه نصف دیگجوری که دیگ توی آب ها شناور نشه و حرکت نکنه بریزید توی تشت بعد دیگ رو بذاریدبعد هم دورش رو بپوشینید با پارچه با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨
7mah_banoo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 3222 انگشتت و یه کم فرو ببر تو ماست باید یه کم دستت و بسوزونه ولی نه زیاد .اون موقع پتو رو بردار زدم خب اما شله شله نگرفته .. مادرش گفت اگه غلیظ بود بردار
فاطماهستم۲۲ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 852 جدی؟؟ اخه گفت سه ساعته میبنده بخدا میترسم صبح هزارتا تیکه بارم میکنه ک چرا بیدارم نکردی الان بیدارش ... بابا بخدا خودشم بلد نبوده من ۲۴ سالمه میدونم ماست به این سرعت نمیبنده مگر جاش خیلی گرممم باشه اونم فعک نکنم
عشق_به_بشریت عضویت: 1404/09/03 تعداد پست: 3042 زدم خب اما شله شله نگرفته .. مادرش گفت اگه غلیظ بود بردار سرده ؟
7mah_banoo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 3222 ول کن بابا شریک عمرت ک نیس یه دبه ماست دیگه نشد دوغ کن من چندین سال ماست میزنم کش دار غلیظ همه میخور ... مادرت عاقله بخدا .. من بار اولمه میگن خنگه فاتحه شیر رو خوند هزارتا حرف
فاطماهستم۲۲ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 852 زدم خب اما شله شله نگرفته .. مادرش گفت اگه غلیظ بود بردار کاری نکن صبح هرچی گفت تم با خنده بگو انگار خودت بلد نبودی بزنی خواستی حواله گردن من منی
عشق_به_بشریت عضویت: 1404/09/03 تعداد پست: 3042 زدم خب اما شله شله نگرفته .. مادرش گفت اگه غلیظ بود بردار ببین باید مایع ماست بهش بزنی تا بگیره و سفت شه