2777
2789

امشب بهم گفت سال دیگه داداشم دبیرستانه میخواد بیاد با ما زندگی کنه ماهم چند ماه دیگه یعنی تقریبا فروردین ماه عروسیمونه انگار اون رشته ای که میخواد بره تو شهر خودشون نیس ماهم تو یه شهر دیگه ایم و البته ماهم خونه نداریم الان و شرایط خونه گرفتن و خونه اجاره کردن نداریم تو خونه پدر شوهرم(داییم هم میشه) زندگی میکنیم مگه اینکه از سرکارش درخواست بده خونه بهش بدن که بازم مشکل وسایل خونه داریم نمیدونم چیکار کنم این حرفو زد سرم سوت کشیدددد☹️😓😢

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول زندگی این. چ کاریه اخه

این حرفو زد قشنگ حالم بد شد سه سال دبیرستان هم زمان کمی نیس درسته پسرداییمم میشه اما نمیتونم احساس راحتی نمیکنم 😢

خوبگو من توخونه لخت میگردم

نامزدمم میگه خب بگرد اصلا خانوادش باید درک کنن ما اول زندگیمونه نمیشه احساس راحتی با کسی نکنم حتی روم نمیشه سرویس برم

حداقل کاری که میتونید بکنید اینه که خونه رو بدین اجاره برین یه خونه که یه اتاق بالا یا پاین داره بگی ...

کاش میشد اما نمیشه اصلا شرایط اینو نداریم مگه اینکه نامزدم درخواست بده چون نظامیه بهش خونه میدن اما یک خونه داغون و قدیمیع که اونم شانسمون اگه یه خونه بازسازی شده بدن اما وسایل نداریم مثل یخچال و تی وی اینا از اونورم نامزدم پیله اس از این کارش بیاد بیرون سر ی کار دیگه بره

خیلی بده حق باتوعه کاملا

خیلی حالم بده نمیدونم چیکار کنم به کی بگم مشکلمو

الان اینجور بشه مسئولیت داداشش تماما با من میشه غذا درست کنم فلان کار کنم اگه نکنمم هم صد درصد شکایت منو میرسونن💔

الان ک غریبه نیست و پسردائیته باخانواده هاحرف بزنین اول کاری

کیه که گوش بده درک کنه الان چیزی بگم آدم بده ماجرا میشم اصلا نامزدم خودش فکر نمیکنه ما تازه مثلا میخوایم عروسی کنیم نمیشه😓