2777
2789
عنوان

با جاریم رفتم بیرون 😑😑😞

| مشاهده متن کامل بحث + 143439 بازدید | 608 پست
خانم های نی نی سایت چرا اینقدر مردپرست هستند ؟! میگه شوهرش عربده کشیده و بهش بی احترامی کرده باز هم ...

اینا همونایی هستن که خوشبختی تو شوهر کردن میدونن

کسی براشون ارزش قائل نشده عقده دارن

چون خودشون هرچی شوهره گفت میگن چشم و برده شوهرن فکر میکنن بقیه باید مثل خودشون باشن

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این واژه <همه>، واژه غلطیه که به دیگران تعمیم داده میشه!مثل اینه بگیم همه مردا بد اخلاقن.همه ز ...

چرا شوهره باید داد بزنه سر اون خانم؟ اونم جلوی همه باعث معذب شدن اون خانم شه

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

وای از این مردایی که خانومشونو شرمنده میکنن

وای از خانمهای پرتوقع که حرمت خودشونو نگه نمیدارن و شرایطشونو نمی بینن از قحطی که نیومده هر چی می بینه میخواد بخره چه خبره کفش مانتو لباس

علتش اینه آدم نمیتونه به کسی که حواسش پرته بفهمونه که پول ندارم، خستم، اینو نیاز نداری و ... وقتی طرف متوجه نمیشه و آدمو شرمنده میکنه، تو این شرایط کنترل خشم خیلی هنره.

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

علتش اینه آدم نمیتونه به کسی که حواسش پرته بفهمونه که پول ندارم، خستم، اینو نیاز نداری و ... وقتی طر ...

پس هروقت شوهرت کتک زد و داد زد توهین کرد ناراحت نشو چون از نظر تو آدما وقتی عصبانی هستن حق انجام هر کاری رو دارن

جمع کنید خودتونو مگه مردا حیوونن که نتونن غریزه ها و احساساتشونو کنترل کنن

به اونا ربطی نداره زندگی من وهیچوقت برام مهم نبوده

ربط که نداره هرچی کمتر بدونن بهتره

اونا اگه خرج کردن منو ببینن انقدر دیگه تو گوش شوهرم میخونن این ولخرجه فلانه نمیشه گفت حرفاشون بی تاثیره قطعا رو زندگی ما تاثیر میزاره

مثلا من با کسی که یه ضد آفتاب هم نمیخره برم یه ریمل و رژ و خط چشم بردارم ۱۰ میلیون کارت بکشم خب خیلی واسش عجیبه دیگه

بعضی خانومها جلو دیگرون جوگیر میشن هر چی گرونتر ببینند میخوان بخرن

شوهر این خانوم هم ظاهرا دوسه باری آروم گفته خریدهای قبلیتو بردار خانوم لج کرده اونم عصبی شده

دیکه رفتار زشت اول از خانوم بوده وقتی میخوای دوتا مانتو هفت تومنی برداری اول یواشکی از شوهرت سوال کن ببین چی میکه بعد هم گفته نخر جلو بقیه چرا لج میکنی درست رفتار. کن رفتی خونه هر چی دوست داشتی به شوهرت بگو

نه اینکه بقیه خریدها رو هم برنداری

حالا درست میگیم خانومش وقتی میدونسته شوهرش پول نداره نباید این همه خرید کنه ولی شوهرشم می تونست خیلی آروم و محترمانه بگه الان پول دستم نیست کمتر خرید کن سری بعد بقیه وسایلی که لازم داریم میایم میخریم

نیازی ب این همه داد زدن و بی احترامی نبود دیگه...

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀