2777
2789
عنوان

با جاریم رفتم بیرون 😑😑😞

| مشاهده متن کامل بحث + 143433 بازدید | 608 پست

یه روز من و همسرم با دوست همسرم و خانمش که عقد بودن و هنوز عروسی نکرده بودن باهم رفتیم بیرون یعنی من که خانم بودم عصبی شدم هر مغازه ای میدید تاکید میکنم هر مغازه ای خرید میکرد حتی نان فانتزی حتی تزئیناتی دیگه لباس و غیره بماند یعنی اصرار شدیدا با لحن بچه گانه و اصرار یعنی خب شوهرش اول راه همراهی کرد جلو ما آبروداری میکرد و میخرید بیرون رفتن ما از صبح تا شب دیروقت طول کشید کامل جیبش رو خالی کرد بماند که مسافر هم بودن و شاید اقا پول زیادی نداشت دیگه هر چند مدتی بعد از عروسی جدا شدن من که یک خانم بودم خیلی تعجب گرده بودم از رفتار ش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی این وضعیت اقتصادی چرا جاری ت رو بردی جاهای گرون گرون خودت هم خرید کردی دل بنده خدا رو آب کردی خب ...

تو این وضعیت اقتصادی (دلشون میخواد ) معنی نداره

کسی که دلش میخواد اول باید یه نگاه به جیبش بندازه ببینه اونم دلش میخواد یا نه

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

icon این تایپ کلا الکی من به شخصه زنی رو ندیدم تا به الان تا به امروز که بفهمه شوهرش پول نداره سر لج بازی بخواد مانتو ۷میلیونی بر داره من خودم یک زنم وقتی همسرم حقوق میگیره اول قسط احاره خونه همه رو حساب کتاب میکنیم پولی اگر باقی امد که نمیاد میره واسه خریدهای دیگه حالا یا جاری استارتر تو دوران عقد یا کلا تو خونش با همسرش زندگی نمیکنه یا تایپیک کلا سرکاریه

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
توی این وضعیت اقتصادی چرا جاری ت رو بردی جاهای گرون گرون خودت هم خرید کردی دل بنده خدا رو آب کردی خب ...

یاد خودمو جاریم افتادم اوایل ازدواج. ما به شدت دستمون خالی بود دانشجو هم بودم جاریم هم هرکی لباس میفروخت تو محل میاورد خونه ی ما ، ازش چندتاچندتا جلو من لباس میخرید هی میگفت تو نمیخری ؟ تو نمیخری؟ الآن خدا رو شکر من چندبرابر اون خرید میکنم و اونا حتی کمتر ولی رفتارش جلو من خیلی بد بود و اوضاعمونو هم میدونست

کاربر سال ۹۲ ام( لیلا۷۲۱ )که به لطف نی نی سایت تعلیق شدم😏
این تایپ کلا الکی من به شخصه زنی رو ندیدم تا به الان تا به امروز که بفهمه شوهرش پول نداره سر لج بازی ...

فیک نیست گلم

زن برادر من اگه داداشم نداشته باشه باید بره قرض کنه جمعه به جمعه رستوران ببرش این جز قانونشه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

زیاد دیدم نوشتن زنشو شرمنده کرد، زنش خجالت کشید.

این خانوم اگه خودش کار میکرد، کارتش پر پول بود، خیلی راحت هرچی دلش میخواست میخریدو خجالتم نمیکشید.

وقتی میبینه چشمش به آره یا نه ی یکی دیگه ست باید دست رو جنس هفت میلیونی هم نزاره. فوقش یه تومن بده کفشو بره خونه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

چقد از این آدمای غربتی بدم میاد

خب میرفت آروم به شوهرش میگفت پول داری اینارو بردارم یا نه وقتی میدید راضی نیست نمیخرید

این بی آبرویی ها چیه دیگه ، طرف خودش شاغل نیست نمیدونه پول چطوری به دست میاد طلبکار هم هست

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بنظر میاد یه مسابقه زنانه بین جاریا بوده که کی چی میخره که اون یکی جاری تو خرید آخر گیم اور شد!

بهتره خانواده ها به بلوغ عقلی برای ازدواج بیشتر از بلوغ جسمی اهمیت بدن.

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

کی میگه حقوق کارمندان ۱۵؟

حقوق کارمندان کف وسقف داره .کف یا پایینترین حقوق کارمندی همینقدرهست ودوستمون درست میگه.همسرم کارمنده وبا۱۶سال سابقه ومدرک لیسانس۱۸میگیره

زندگی کارمندی مثل قبلا نیست که راحت بوده،الان گاهی کارگر بنا هم حقوقش ازکارمندها خیلی بیشترمیشه

خدایا بی نهایت شکرت

جاریتون زیاد از حد خرج روی دست اون شوهر بیچاره گذاشته.

چخبره ۷ میلیون!

کسی که حساب جیب شوهرشو نداره و مراعات نمیکنه به نظر من خب حقشه واقعا.

ولی اگر این شوهر حقوقش بالاست پس غلط زیادی کرده داد زده مرتیکه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بنظر میاد یه مسابقه زنانه بین جاریا بوده که کی چی میخره که اون یکی جاری تو خرید آخر گیم اور شد!بهتره ...

دقیقاً

باران هم ک باشی برای کاسه های  وارونه کاری نمی توان کرد       خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس