2777
2789
عنوان

انقد برا مامانمو خالم حرص میخورم

216 بازدید | 9 پست

دختر داییم ۳ سال پیش شوهرش فوت شده ۲ تا پسر هم داره یکیش ۱۰ سالشه یکیش ۲ سال دختر داییم ۲۷ سالشه جوونه بعد میخواد ازدواج کنه و با یه اقا در ارتباطه اینور هم مامانمو خالم خودشونو جر میدن که وای ابرومون رفت با مرد قرار میزاره نمیدونم با دوستاش میره کافه عکس میزاره به مامانم میگم مگه قراره اونم بمیره مگه کافه رفتن عیبه همسنای اون هنوز ازدواج نکردن بعد اون دوتا خوشی داره کار بدیه بهش میگم اگه بلایی سر درختر داییم میومد شوهرش میموند اگه یه دختر سوار ماشینش میکرد میگفتین اره مرده دیگه حقشه مجرد که نمیمونه واقعا چرا حرکت زنا زود حرف میشه ولی مردا نه

چی بگم والا

بنده خدا نامزد مرتضی پاشایی میگن بعد 11 سال ازدواج کرده مردم همیشه در صحنه در حال غیبت و این که وفادارنبود صحبت میکردن:/

بعد عموی من نذاشت دو سال بگذره از فوت زنش که ازدواج کرد پیدا کردن کیس مناسب رو که از همون مراسم چهلم اون بنده خدا استارت زد

چی بگم والابنده خدا نامزد مرتضی پاشایی میگن بعد 11 سال ازدواج کرده مردم همیشه در صحنه در حال غیبت و ...

اره منم همینو میگم یکی از اقواممون که خانومش سرطان داشت مرده خودش ۵۸دسالش بود قبل اینکه زنش بمیره به خواهراش گفته بود برید برا من زن پیدا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه با خودم میگم اونقدر که بعضی از خانم ها علیه همجنس های خودشون هستن و بهشون ظلم میکنن ، مردها تا ...

برای مثال اونقدر که مادرشوهرها یا خواهر شوهرها یا حتی مادرها تأکید داشتن روی گرفتن گواهی بکارت ، مردها اصرار نداشتن.

در طول تاریخ چقدر زنهایی که فرزندان دختر به دنیا میاوردن توسط مادرشوهر یا سایر زن ها تحقیر و اذیت شدن.

و خیلی موارد دیگه ....

وقتی بهش فکر میکنم ، دلم پر از ناراحتی میشه ... 💔

اره منم همینو میگم یکی از اقواممون که خانومش سرطان داشت مرده خودش ۵۸دسالش بود قبل اینکه زنش بمیره به ...

وای اینو گفتی یاد یک مورد مشابه افتادم

یه بنده خدایی زنش سرطان داشت حالش دیگه بد شده بود این مرده هم دید اواخر عمر خانومشه سریع به اطرافیان گفت که براش یک زن پیدا کنن

هیچی دیگه کرونا گرفت زودتر از خانمش فوت کرد:)

حرف درست عزیزم....ولی بعضی جاهاکوچک همه همومیشناسن وجمع کردن حرف مردم سخته الان شهرمامثلاکرمانشاه کلان شهره وهراتفاقی بیفته پیگیری نمیشن ولی شهرکوچکترقبول کن داستان زیاده کم کم دردسرمیشه پای خانواده مرحوم کشیده میشه وسط وهزاران غصه.......دیدم میگم