2777
2789
عنوان

به شدت بدم میاد از چنین آدمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 23 پست
وای دقیقا اگر دختری زودتر به سن بلوغ رسید راجبش میگن این بچه سر گوشش میجنبه انقدر حرصم با این حرفاشو ...

مادر پدرم باید تو خود کانون خانواده مسائلی مثل بهداشت فردی

پریود یا حتی موضوع تولید مثل توضیح بدن

99 درصد بچه ها تازه تو مدرسه یا از طریق دوستا میفهمن که اصلا این چیزا چی هستن

و البته از راه درستی هم نمیفهمن

وقتی پدر مادر با بچه مخفی کاری کنه نباید انتظار داشته باشه که فردا این بچه مشکلش بیاد به اونا بگه نه غریبیه ها

یه دلیل دیگه داره که پریود بعضی خانم ها سبکتره بعضی ها هم دردناک خوب صبر ادمها هم متفاوته .شاید بخاط ...

ببین من واقعا از پا میوفتم

تنبلی و کیست دارم و از ماه اولی که شدم واقعا این درد ها باهام بود ما عقدیم توی دوره پریودی روزای ک درد داشتم اصلا سمتش آفتابی نشدم و هروقت من و دید سعی کردم عالی ب نظر برسم برای همین وقتی بهش توضیح میدم ک چجوریم فکر میکنه تلقین میکنم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا درست میگه ولی لزومی نداره بگیم که من پریود شدم

منظور منو متوجه نشدید

منظورم این نیست که به هر غریبه ...اطلاع بدیم که اره من پریود شدم ..

منظور من این بحث توی خانواده یا کسایی که باهاشون راحت هستیم بود

من شوهرم درجریان پریود شدن و اینا طبیعتا هستولی وقتی میگم من توی این دوره واقعا نابود میشم فکر میکنه ...

فک نمیکنم این ندونستن همسرتون ربطی به خانواده ش داشته باشه شوهرتون قبل ازدواج باید در مورد همه ی مسائل علم و اطلاعات داشته باشه کاش توی دوران مدرسه دانشگاه کارگاه های آموزشی درمورد ازدواج تفاوت های جسمی و روحی مردان و زنان بجای یسری کتابها اون کارگاه ها رو میزاشتن مطالعه وعلم داشتن به این مسائل خیلی خیلی به بهبود روابط زوجین کمک میکنه و اینقدر باعث تنش و جدایی توی زندگی ها نمیشه شما فک کن خداوند توی سوره ی بقره در موردش گفته که در این دوران برای زنان رنج و ناراحتی هستش خطاب به مردها گفته

اللهم عجل الولیک الفرج💚
فک نمیکنم این ندونستن همسرتون ربطی به خانواده ش داشته باشه شوهرتون قبل ازدواج باید در مورد همه ی مسا ...

راجب همه چیز و همه مسائل اطلاع داره ولی وقتی بهش میگم من پرخاشگر تر میشم حساس تر میشم درد دارم احساس میکنم فکر میکنه دارم بیش از حد معمول تظاهر میکنم در صورتی که واقعا اینجور نیست

درکی از حرفای من نداره البته تقصیر خودمم هست هیچوقت توی حال بدم سمتش آفتابی نشدم اون تایمی که دارم از درد نابود میشم و کلا غیب میشم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

منظور منو متوجه نشدید منظورم این نیست که به هر غریبه ...اطلاع بدیم که اره من پریود شدم ..منظور من ا ...

درسته...من داداشم یکی شون از من دو سال کوچیکتره الآن دوتا بچه داره ۱۲ ۱۳ سالی میشه که ازدواج کرده خب باهم رفیق بودیم گذشته از اینکه خواهر برادر بودیم باهم مسجد میرفتیم بیرون میرفتیم در مورد ازدواج غسل صحبت میکردیم حرفای بی ادبی اصلا ها اصلا...هر موقع میرفتم حمام و از حمام میومدم موهامو سشوار میگرفت برام تا خشک بشن عقد که کرد بهش گفتم گفتم دیگه باید موهای خانومتو سشوار بکشی کلا راهنماییش میکردم یا هرموقع میخواست بره توی عقد خونه ی پدر خانومش میگفتم فلان هدیه رو بخر براش خیلی راحت بودیم و از همه مهمتر از روحیات زنانه براش میگفتم مثلا زایمان خانومش گفتم مواظب باش افسردگی نداره باهاش صحبت کن محبتتو چن برابر قبل کن خوبه اون اطلاعات رو منتقل کرد که من به داداشام میگفتم و واقعا خداروشکر زندگی هاشون خداروشکر خوبه بنظرم خوبه به پسرای خانوادمون یسری مسائل رو گفت تا توی زندگی آینده شون دچار مشکل نشن

اللهم عجل الولیک الفرج💚
راجب همه چیز و همه مسائل اطلاع داره ولی وقتی بهش میگم من پرخاشگر تر میشم حساس تر میشم درد دارم احساس ...

خب عزیزم اینجوری که شما میگی درمورد این مسائل اطلاع کافی رو نداره اطلاع داره ولی اطلاعاتش کامل و کافی نیست چون باید بدونه که حتی چن روز قبل پریود هورمون ها بهم میریزن چن روز قبل پریود دردای پریود شروع میشن کلا سیستم بدن بهم میریزه خب شما وقتی عروسی کردید رفتید زیر یه سقف چون این حالات شما رو نديده هضمش باورش یا قبول کردنش براش سخته پس تا نرفتید زیر یه سقف یه چن مرتبه ای توی پریودت مخصوصا روزای اول یه کاری کن که پیشت باشه و ببینه .....براش گفتی ؟؟گفتی که یسریا درداشون بیشتره گفتی هورمون ها کلا بهم میریزه؟؟؟حتما حتما بهش بگو....بعد اگه موقع تخمک رها کردن هم درد داری بگو بهش...این دونستن ها این گفتن ها باعث میشه که تنش بوجود نیاد بینتون

اللهم عجل الولیک الفرج💚