2777
2789
عنوان

به شدت بدم میاد از چنین آدمایی

317 بازدید | 23 پست

طرف پریودی زن میگه باید مخفی بشه

از درد هم داشتی میمردی بابات داداشت نباید بفهمن

یا مثلا بسته نوار بهداشتی نباید کسی ببینه...

بعد برای مراسم ختنه سرون پسرا جشن پای کوبی میکنن

خانوما پریود یه چیز کاملا طبیعی هست و سن اتفاق افتادنش هم بستگی به ژنتیک اب هوا داره،اگه حتی دختر هم ندارید وقتی پسرتون 11 12 سالش شد بشینید و براش توضیح بدید از بلوغ خودشون و دخترا

نگید زشته بچم چشم گوشش باز میشه.

برعکس شما با این کار یه پسر باشخصیت تحویل جامعه میدید.کسی که اگاه هست و رفتارش با یه خانم و بدنش مثل یه سری مرد ها نیست.

به دختراتون یاد بدید از پریود خجالت نکشن

مخفیش نکنن

این یه هدیه از طرف خدا هست و نشون میده بدن اون فرد سالمه.

اینکه وقتی پریودی بخای مخفیش کنی یا به زبون نیاریش نشونه حیا.. اینا نیست

بلکه این چیزیه که به تو تلقین شده.

اگه شماها وقتی که تو گذشته پریود میشدید خجالت میکشیدید بخاطر افکار سمی هست که خانواده اطرافیان به خوردتون داده بودند و اصلا تقصیر شما نبوده

مادرشوهر منو گفتی انگاری

تازه اگر یه زن هم حانله باشه باز یواش درموردش حرف میزنن و از جلو مردا مخفی میکنن

زنی که با مانتو حامله باشه که بی حیاست از نظرشون حتما باید با چادر قایمش کنند

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه دارید فرهنگ سازی میکنید؟

من در زمان خفقان پونزده سال پیش داداش ده سالمو میفرستادم برام بخره همون موقع هم بهش توضیح دادم همه هم از کارم انتقاد کردن

زنم پریود میشم آره ویژگی منه

ایول تک به تک حرفات حق بود

من خودم سن زیادی ندارم

و یه داداش کوچک تر از خودم دارم که 12 13 سالشه

این بچه کاملا میدونه پریود چیه...

مادرم مارو طوری تربیت کرده که از این چیزا خجالت نکشیم.

ولی متاسفانه خاله های من کاملا متفاوت هستند و یه خالم هست که معتقده پسر بچه 11 سالش نباید بدونه نوار بهداشتی برای چی استفاده میشه

یا یه خالم چند سال پیش میگفت فلانی لابد خیلی چشم گوشش باز بود که زود پریود شد

آخه زن ،حرفت منطق داره؟

عزیزم شما بابت خون دماغ شدن خجالت میکشی ؟ نه

این هم یه امر طبیعیه

به نظرم اصلا خجالت نداره

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

من خودم سن زیادی ندارم و یه داداش کوچک تر از خودم دارم که 12 13 سالشه این بچه کاملا میدونه پریود چیه ...

وای دقیقا اگر دختری زودتر به سن بلوغ رسید راجبش میگن این بچه سر گوشش میجنبه

انقدر حرصم با این حرفاشون درمیومد .بعد دختر خودشون ته همه چی بود و دیر پریود شد حتما فکر کردن پاک عالمه

البته با اینم موافق نیستم زود به پسر بچه بگیم ولی مخفی کردن هم جالب نیس

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مادرشوهر منو گفتی انگاری تازه اگر یه زن هم حانله باشه باز یواش درموردش حرف میزنن و از جلو مردا مخفی ...

اینجور آدما با اسم حیا دارن به خیلی از مسائل اخلاقی گند میزنن

حامله شدن چیز طبیعی هست

بعد همون ادم اگه فردا نتونه بچه دار بشه همبن آدما میان میگن مشکل داره

من خودم به شخصه دیدم تو این سایت که خانوم هایی که بخاطر فرهنگ جامعه ما و خانواده ها کاملا مشخصه شستشو مغزی شده هستن و هنوز اثراتی از ذهن مسموم ازشون هست.

من خودم سن زیادی ندارم و یه داداش کوچک تر از خودم دارم که 12 13 سالشه این بچه کاملا میدونه پریود چیه ...

من شوهرم درجریان پریود شدن و اینا طبیعتا هست

ولی وقتی میگم من توی این دوره واقعا نابود میشم فکر میکنه ک تلقین میکنم یا زیادی شلوغش میکنم چرا

چون توی خانواده اش این موضوع باز نشده خواهرشوهرم خیلی رعایت میکنه ک کسی متوجه نشه و حتی دردشو هم مخفی میکنه و من برعکسم از روز اولی که پریود شدم دردهای شدید کمر و شکم داشتم ک پدرم و مادرم بالاسرم بودن😢

برای همین تا الان شوهرم زیاد متوجه این موضوع نشده که وقتی میگم توی این دوره جسم و روحم میریزه بهم یعنی چی

امیدوارم زیر یه سقف رفتیم درکم کنخ

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

این کار اصلا منتطقی نیست فردا زن بگیره زنش پریود بشه فکر میکنه مریضی یا مشکل خاصی داره

تازه دارید فرهنگ سازی میکنید؟ من در زمان خفقان پونزده سال پیش داداش ده سالمو میفرستادم برام بخره همو ...

متاسفانه خیلی ها هنوز بخاطر تروما و ذهنیت مسموم یک سری خانواده ها این چیزا بد میدونن

اینجور آدما با اسم حیا دارن به خیلی از مسائل اخلاقی گند میزنن حامله شدن چیز طبیعی هست بعد همون ادم ا ...

نسل قدیم اینطور بودن

البته اینم بگم بچه هاشون واقعا خوب بودن و با ادب ولی خوب از اونور بوم افتادن

زیادی بچه مثبت بودن هم نچسبه

البته بچه اخرشون از دستشون در رفت

من شوهرم درجریان پریود شدن و اینا طبیعتا هستولی وقتی میگم من توی این دوره واقعا نابود میشم فکر میکنه ...

یه دلیل دیگه داره که پریود بعضی خانم ها سبکتره بعضی ها هم دردناک

خوب صبر ادمها هم متفاوته .شاید بخاطر این نفهمیدن