2777
2789
عنوان

اکسم پول و اکانتمو بالا کشید

260 بازدید | 19 پست

اکسم قبلا پول ازم بالا کشید که هیچ یکی از اکانتام هم بالا کشید ۴ تومن پولشه اصلا حرصم گرفت دیدم رو اکانتم آنلاین شده منو دوسم داره اینو میدونم ولی دیگه بهش بها نمیدم همین که پیام میده بلاک میکنم بره گمشه چندماهه ریدم بهش دیگه کات کردیم

الان بنظرتون بیوگرافی اسم پسر الکی بزارم ناراحت بشه بعد اطرافیان نمیگن این با فلانی بود فوری با یه نفر دیگه رفته همچین فکری نمیکنن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا میگم بهش نزدیک بشم همه پولا و اکارو پس بگیرم زورم میاد پول بابام که زحمت کشیده بود رو این خورده

هم از طرفی میگم اینو بعد این همه سال فراموش کردم ارزش نداره اعصابم بهم بریزه

اکانت چی بود،الکی اوکی شو اکانتو بگیر بعد دکمشو بزن

خودمم تو این فکر بودم ولی چندتا اکانت هست

پول هم چندین میلیون گرفته بود اما گدا تر از این حرفاس پس بده

از طرفی من اینو بعد این همه سال فراموش کردم برم سمتش اذیت میشم

چقد پول بالا کشید؟

دقیق حساب نکردم مثلا در ماه هروقت چند میلیون میگرفت هفتگی پول میگرفت من اون موقع حساب نکردم ولی از همشون شات گرفتم وقتی میرم سمت پیاما حالم بد میشه اصلا ازش حالم بهم میخوره حس بد میگیرم واسه همین حساب نکردم که مبلغو ببینم بیشتر حرص بخورم

مطمئنی دوستت داره؟پس چرا پول و اکانتتو بالا کشیده

آره اونموقع داشت واقعا حس میکردم...نمیدونم اما تقاصشم پس داد

بعدها که دید دیگه دوسش ندارم التماسم کرد گفت پولارم پس میدم حس کردم چاخان میگه گفتم پول کفنت بشه نمیخوام

اون پول حق تو بوده که پس بگیریغرورت نذاشت که اینکارو بکنی

من چون دلم میسوخت و دوسش داشتم بهش پول میدادم بعد ها که مهرش از دلم رفت تازه فهمیدم چه احمقیم فقط دلم به حال این سوخت که پول زحمت کشیده بابام رو به این حرو..می دادم