2777
2789
عنوان

اکسم پول و اکانتمو بالا کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 19 پست

به نظر من بزار بره گمشه، این شد برات تجربه

نمیخواد برای پس گرفتن پولت اعصابت و بهم بریزی

توپروفایلت هم ننویس که با پسر دیگه ای هستی. هیچ فایده ای که نداره ضرر هم داره

منم این اواخر به یه پسره تو مجازی چون مشکل داشت و شرایطشو ناقص بهم گفته بودم و بعدم که بهش گفتم تا عید فلان قدر پول که بهم فشار نیاد هرماه بهت میدم اما بعدش هی با حرفایی که باعث دلسوزی بشه پول بیشتر خواست و من برا اینکه عذاب وجدان نگیرم باز کمکش کردم، ولی اون آخرا که شرایطشو کامل فهمیدم خیلی پشیمون شدم از اینکه بهش پول دادم.😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این اواخر به یه پسره تو مجازی چون مشکل داشت و شرایطشو ناقص بهم گفته بودم و بعدم که بهش گفتم تا ع ...

اینجور آدما تقاص کاراشون رو میدن یه روزی

اکس من که تقاص کاراشو با سلامتیش داد همیشه هم میگفت آه تو منو گرفته

اینجور آدما تقاص کاراشون رو میدن یه روزیاکس من که تقاص کاراشو با سلامتیش داد همیشه هم میگفت آه تو من ...

میدونی پسره واقعا مشکل داشت پدرش سرطان داشت و مادرش دیالیز میشد و بیمه نبودن و این واسه خرج درمانشون مشکل داشت چون پدره دیگه نمیتونست بره سرکار اینم حقوقش زیاد نبود ۲۰ اینا ، مسئله اینجاست که به من نگفت که من دوتا برادر بزرگ دارم که اصلا سرکار نمیرن تو خرج درمان مامان بابام کمک کنن،چند وقت بعدش از خودش شنیدم،

یا میگفت من برا اینکه هزینه هام کم بشه دوساله روزی یک وعده غذا میخورم، بعدا از طریق خودش فهمیدم کلی پول سیگار میده که خب با همون میتونست یه وعده دوم غذای ارزونی قیمتی بخوره،

البته بعد مامان باباشو بیمه کردن ولی باز هی میگفت واسه پول عمل بابام کم داریم،واسه خورد و خوراکشون پول ندارم،به یکی بدهی دارم منو دیوونه کرده، گشنمه و فلان، حرفاش راست بود ولی آخه به من چه ، چرا ازمن میخواست،منکه گفته بودم هرماه تا عید فلان قدر بهت میدم ولی باز واسه مشکلاتش به روش غیر مستقیم پول بیشتر ازم میخواست😭.

خیلی سخته که پول آدمو بالا بکشن

میتونی ازش شکایت کنی ولی هم خیلی دوندگی و دردسر داره هم خونوادت میفهمن

اگه میتونی به زبون چرب و مخ زدن الکی باهاش اوکی شی خورد خورد ازش بگیری که خیلی خوبه

اگرم که کلا قیدشو زدی که بگو صدقه سر

بره گمشه نیاد فقط

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و بتازگی به خواستگارش جواب رد داده و حال روحیش زیاد خوب نیست و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍