2777
2789

مادرم خیلی تعصبی و غرغروعه من تحمل ندارم و جوابشو میدم

هرکاری میکنم ک رفتارمو درست کنم نمیتونم

اخلاقم تنده دست خودم نیست زبونم خیلی درازه اگه جواب ندم انگار میمیرم پرخاشگرم

امشب کلی گریه کردم حس میکنم بعد از جدایی افسرده شدم

۴ ساله طلاق گرفتم دلم میخاد از خونه پدری برم خیلی بهم سخت میگذره.دلم میخاد مادرم ازم راضی باشه اما نمیدونم چیکار کنگ۰😭😭😭😭

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روخودت کارکن،هربارم میخای جوابشوبده ازخدابخاه صبربده

همه اینکارو رو کردم اما فایده نداره

مادرن خیلی اهل طعنه و تیکه ست

چند بار در روز جوابشو ندم اما چون آدام میده نمیتونم باید جوابشو بدم

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

باید گوشتو کر کنی زبونتم لال چون بعد طلاق پدر مادر نا خوداگاه یه چیزایی رو سرکوب میکنن

شما جدا شدین؟

چه چیزی و سرکوب میکنن؟

همه اینکارو رو کردم اما فایده نداره مادرن خیلی اهل طعنه و تیکه ست چند بار در روز جوابشو ندم اما چون ...

من یک خواهراین مدلی دارم پیرم کرددرعرض دوسه سال،یکساله محلش نمیدم داره میترکه،زمان میبره امادرست میشه اوضات عزیزم

جواب بده راحت باش

دوست ندارم اما نمیتونم

مادرم هم میگه از دستم راضی نیست

دوست ندارم اما نمیتونم مادرم هم میگه از دستم راضی نیست

خودتو در مقابل مادرت محافظت کن

مادرت آدم سمی هست

داره با روانت بازی میکنه

این آدما فقط منم منم بلدن

بهتره ازش دور باشی

برو سرکار

باشگاه

کلا جلو چشمش نباش

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند